nije za svakog

Spreman je na sve: Za buduće zetove Jole ima samo jedan zahtjev

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako je živjeti s četiri žene, kada je znao da je Ana ona prava, ali i kako će preživjeti kada njihove djevojčice počnu izlaziti s dečkima Jole je otkrio ekipi IN magazina.

Slikanje s obožavateljima, nastupi i veselje traju nekoliko sati. No većinu vremena svaki pjevač provodi na četiri kotača, vozeći se s gaže na gažu. Tako smo i Jolu zatekli upravo u kombiju kojim je prevalio tisuće kilometara i koji mu je prava kuća na kotačima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Joško Čagalj Jole - 5 omiljeni domaći zabavljač Jole nam je otkrio što ne radi kad su njegovi koncerti u pitanju: ''Hoću da se ljudi malo zažele, ne volim to...''

"Ovdje su vješalice, ručnici, parfemi, voda... To je naš život. Uglavnom provodim dosta vremena u kombiju. Moji Bolerovci i ja već smo 17,18 godina zajedno i mislim da nam je ovo četvrti kombi koji smo promijenili", kaže Jole.

Kad vrijeme ne provodi u kombiju uživa u druženju sa svojim princezama - trima kćerima i suprugom Anom s kojom je već godinama u skladnom braku. A čime ga je Ana osvojila?

 

"Svidjelo mi se njezino razmišljanje, odgovornost, ozbiljnost, a na prvi pogled bila je i zgodna", iskreno priznaje Jole koji od potencijalnih zetova još ne strahuje.  "Imam puno prijatelja i rodbine koji imaju starije kćeri od mene. Ako su oni preživjeli njihove izlaske s dečkima i ja ću. Volio bih da sa svojim zetovima mogu popiti gemišt, da smo dobri. No, najvažnije je da njima budu dobri", govori ponosan otac.

Balansiranje između posla kojim se bavi i očinstva zna biti poprilično stresno pa nam je Jole otkrio kako se rješava stresa. "Trudim se biti u društvu pozitivnih ljudi, ne volim biti s prepotentnim i umišljenim ljudima, volim trčati, voziti se motorom, zimi volim otići u planine", kaže Jole.

Jole čak i trči polumaratone, no na njegovu veliku žalost oni se većinom održavaju vikendima kada on mora nastupati. "Nisam profesionalan sportaš. Navečer volim i jesti i piti, ali znam istrčati nekih desetak kilometara", kaže pjevač. Taj tempo dobro mu dođe i na pozornici gdje se uistinu ne štedi kako bi svojoj publici osigurao vrhunsku zabavu. Pa s obzirom da je naziv kraljevi zabave već zauzet, Jolu mirne duše možemo proglasiti - carem zabave.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene