Opjevali ljubavnu priču

Nova Vanna? D'Knockova partnerica otkrila veliku istinu o estradi i zašto ne želi biti dio nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Majić novo je lice na našoj glazbenoj sceni. S Darkom Juranovićem D'Knockom otpjevala je njihovu ljubavnu priču.

Proteklih tjedana mnoge je oduševilo novo lice na glazbenoj sceni. Riječ je o Jeleni Majić, umjetničkog imena Jay, koja je s Darkom Juranovićem D'Knockom otpjevala njihovu ljubavnu priču. Iako je penaestak godina dijelila pozornicu s najvećim imenima te imala sve predispozicije, pa i ponude za uspjeh u glazbenom svijetu, ona je za razliku od mnogih - to odbila.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Slušala sam E.T., tko nije? Vanna mi je bila mrak, čak jedan od mojih prvih nastupa, osnosno natjecanja, tamo sam pobijedila s pjesmom od ET-ja "Ja ti priznajem". Tako da, evo, E.T. mi se provlači kroz cijeli život", kaže Jelena. Početkom 2000. dobila je ponudu da kao prateći vokal nastupa sa Jacquesom i Ivanom Kindl u jednom zagrebačkom klubu, a to razdoblje života i danas izdvaja kao jedan od najdražih.

"Ja sam zapravo tu sa Jacquesom i cijelom ekipom proživjela najljepše trenutke i na neki način ostvarila te svoje maštarije iz djetinjstva da se bavim pjevanjem, da nastupam pred publikom, razmjenjujem energiju i na neki način sam se izguštala", otkrila je Majić. Tada je kao prateća pjevačica počela nastupati na najvećim pozornicama s najvećim imenima te imala sve predispozicije da ostvari zapaženu pjevačku karijeru, no ona je to odbila.

"Izvagala sam stvari i shvatila sam da je meni moj privatan život ipak najbitniji od svega i svakako sam ga htjela sačuvati. Ja sam više obiteljski tip i ovo što imam s Darkom za mene je svetinja i to ne bi mijenjala ni za što. Pogotovo za tu satisfakciju koja je često onako u obliku nekog, ajmo reći, lažnog sjaja", otkrila je Jelena. Što nam je još ispričala, provjerite u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene