Obožavana pjevačica

Jasna Zlokić o estradi danas: "Nema takvih lijepih pjesama, dovoljno da se tri riječi vrte"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kakav je osjećaj koncert započeti iza ponoći, što je poručila Torcidi te kako planira iznenaditi supruga za Valentinovo, otkrila nam je jedinstvena Jasna Zlokić.

Svojim bezvremenskim hitovima ovog je vikenda zagrijala Splićane. Kakav je osjećaj koncert započeti iza ponoći, što je poručila Torcidi te kako planira iznenaditi supruga za Valentinovo, otkrila nam je Jasna Zlokić.

Pogledaj i ovo showbuzz Trbuh nas boli Najsmješniji trenuci ove godine!

"Mladost se vraća unatrag jer u sadašnjosti nemaju mnogo toga što mogu naći. Nema takvih lijepih pjesama. Ne govorim o mojoj generaciji da smo bili nekakvo čudo, ali u odnosu na današnji izbor i ponudu, mi smo na neki način ispali klasika. Ima mladosti koja voli lijepu pjesmu, lijep tekst, ne spada u onu banalnu publiku kojoj je dovoljno da se tri riječi vrte i to je to", priča Zlokić.

Zahvalila se Jasna i Torcidi što su pjesmu "Ja sam ti jedini drug" odabrali za himnu. "Hvala Torcidi! Ni na kraj pameti mi nije bilo da će baš ta postati njihova himna, ali drago mi je puno i neka uživaju u njoj. Ima u njoj lijepa poruka i trebali bi taj tekst mnogi naučiti i pridržavati ga se", dodaje Jasna.

Jedan od najdražih trenutaka karijere joj je bio kada je nastupila kao predgrupa za 50 Centa. "Moglo se dogoditi da mi ta mladost ne pruži podršku, a oni su zapravo mene prihvatili do bola!" Duhovita Jasna otkriva i što suprugu kupuje za Valentinovo. Prije deset godina kupila mu je medu koji govori "I Love You". "Onda mu svaku godinu kad je Valentinovo promijenim baterije. Godinu dana mu traje baterija, a onda se potroši", kroz smijeh će Zlokić.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene