Težak period

Stavros je shrvan: "Sad može mirno napustiti ovaj svijet"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Jasmin Stavros drhtavim glasom progovorio je o teškoj obiteljskoj situaciji kroz koju prolazi.

Dirljivu posvetu bolesnoj majci Jasmin Stavros uputio je na najljepši mogući način - pjesmom. Govoreći o stihovima emotivnog hita "Samo majka zna", nije mogao zadržati suze.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Preveliku ulogu je odigrala u mom životu. Nema noći kad ne mislim na nju", drhtavim glasom govori Stavros za In magazin.

''Bio sam dobar sin i mogu vam reći da sam i sada pokazao pravu ljubav prema svojoj majci. Moj brat i ja osigurali smo joj pravu skrb. Ima kućnu njegu i sve ono što joj je potrebno da dostojanstveno može napustiti ovaj svijet i otići u raj", dodaje Stavros. Stihove njegove najemotivnije pjesme pomogao mu je napisati Dušan Bačić. Njome je zahvalio pokojnom ocu i majci za sve što su napravili za njega.

"Kad joj se javim na telefon ona često ne zna tko je zove, ali kad joj kažem tko je, onda me se sjeti. Zove me srićo moja", kazao je pjevač i otkrio kako su roditelji prihvatili njegovu promjenu imena Milo Vasić. "Kad je Rajko Dujmić izmislio ime Jasmin Stavros odmah sam promijenio sve svoje dokumente. Moja supruga i djeca, svi se prezivaju Stavros. Moj pokojni otac znao je reći 'Ok, sad se prezivaš Stavros, ali i dalje si moj sin', ali majka je to teško podnijela. Pogodilo ju je to i nikada me nije nazvala Jasmine. Tu i tamo me zove Milo, ali većinom srićo moja", dodaje glazbenik.

 Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene