Briga za kćeri

Jasenko Houra: ''Vama mamama je svaki dobar, nama očevima nije!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članovi Prljavog kazališta i dalje nižu koncert za koncertom. Otkrili su kako danas izgledaju njihovi provodi izvan pozornice, kakve si sitne podvale priređuju, zašto ih supruge ne prate na turnejama te na koji način Jasenka Houru kćeri vrte oko malog prsta.

Dečki iz Dubrave cijelo ljeto na nogama drže sve dijelove Hrvatske. Čak i nakon 35 godina na sceni, nema naraštaja koji u glas ne zna pjevati sve najveće hitove legendarnih Prljavaca, a kada ih se pita za eventualni umor, odmahuju glavom. 'Da nema turneje onda opet ne bi bilo dobro, bendovi postoje dok su na daskama kao i glumci, dok sviraš i radiš dotle postojiš', rekao je Jasenko Houra.
A zato je uskoro u planu i odlazak u studio. 'Ja se nadam da ćemo materijal snimiti negdje do kraja godine. Na bendu je da se odluči koje su pjesme, ne bih ulazio u njihov ukus. Možda sve krivo odaberu, možda dobro, ali da ne bi sve kasnije mene išlo', priznao  je Houra.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Zanimljivo je kako koncertne provode rijetko kada uživo prate i njihove supruge. Backstage je isključivo zatvoreni muški klub. 'Kao da pitaš igrače jesu li im žene u svlačionici prije utakmice, ne ide to. Postoje neke stvari koje ne idu zajedno. Daleko od toga da ne poštujem svoju obitelj ali pletu se previše pod noge', otkrio je Jasenko. Ipak, kod Jasenka, ženski članovi obitelji često imaju glavnu riječ. 'Imaš jednog koji je modni mačak, ovaj ženski dio, pa ti govore ovo ne ide, ovo ide. Jesu odobrile ovaj outfit. Jesu, nema bez odobrenja ništa'.

Obje kćeri, iskusnog glazbenika vrte oko malog prsta.
'Srednja mi je rekla, mi znamo kad te trebamo pitat za novce. Pa rekoh, a kad? Veli kad pereš ruke. Pa ja pitam zašto. Veli, zato kaj valjda tad ne razmišljaš o tome što nam odgovaraš', otkrio je Jasenko. A kad je već tako slab na njih, nije mu lako ni nositi se s njihovim ljubavnim životom. 'Znaš kako je, ja sam svojoj ženi rekao iz zafrkancije, vama mamama je svaki dobar, nama očevima nije.' Dok se Jasenko još uvijek uči nositi sa zahtjevima očinstva, na glazbenom planu iskustva mu ne nedostaje s obzirom na to da se bendu bliži četrdeseta obljetnica.

'Ja ti nisam sklon tim velikim obljetnicama i tim nekakvim pričama. Možda bih volio za tih 40 godina da odsviramo tamo di smo se okupili, u istoj birtiji u kojoj smo se okupili'. Ne sumnjamo u to da će i tada prirediti provod za pamćenje.
 

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene