TEŽAK ŽIVOT

BEZ POSLA I NOVCA Slavna glumica zbog egzotičnog izgleda ostala bez uloge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I u 65. godini života Jane Seymour izgleda senzacionalno.

Glumica Jane Seymour, koju je proslavila uloga doktorice Quinn - žene vrač, progovorila je o teškim glumačkim počecima. Iz Engleske u SAD preselila se 1976. godine bez agenta, bez radne dozvole, bez posla i novca. 'Rekli su mi da su tada u Engleskoj tražili žene koje nisu bile pretjerano privlačne i koje su izgledale kao djevojke iz susjedstva. Rekli su da ja izgledam preegzotično. U Americi ih nije briga kako izgledate. Ako znate glumiti i kamera vas voli, to je dovoljno. Prvo što sam u Americi glumila bila je izraelska zapovjednica tenka', otkrila je Jane.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Kao tinejdžerica bila je sramežljiva, nije bila svjesna da je lijepa. 'Da, bilo je mnogo lijepih cura koje su se dobro osjećale s tim. Ja sam htjela biti balerina, to mi je bilo bitno. I imam dvije predivne sestre, pa nisam mislila da sam posebna', rekla je Jane.
Dr. Quinn prikazana je u 98 zemalja, a lijepa glumica otkrila je da i dalje čuva te kostime. 'Možda ćemo ih morati malo proširiti jer sam otad rodila blizance', priznala je lijepa Jane.

Osim što se bavi glumom, Jane je u 80-ima pisala knjige za samopomoć i inspiraciju. Napisala je 'Vodič za romantičan život'. 'To nije bilo baš za samopomoć, nego razmišljanje o tome što je romantika, a što zabava. To je bilo davno', priznala je glumica i otkrila kako je sada uključena u nešto puno zanimljivije. Jane se, naime,  bavi dizajnom nakita, a srce na lančiću koje nosi oko vrata linija je nakita inspirirana njezinom majkom. 'Majka mi je rekla da u životu ima izazova,a prirodni je instikt tada zatvoriti se i nikome ne reći za to. Ali ako prihvatite što se događa i otvorite srce i pomognete drugima. Nekome je uvijek gore nego vama. Ja sam slikarica po zanimanju. Naslikala sam dva povezana srca i svidio mi se taj simbol', rekla je Jane.

Iako je Jane svestrana, ipak postoji jedna stvar koju ne radi. 'Ne tipkam. Ako mi date išta elektroničko, mogu garantirati da će se smrznuti ili da će prestati raditi u roku od nekoliko minuta', priznala je Jane. Uz to, ne skače s padobranom i loše laže. Ono što voli je brinuti se o svom vrtu. Jane uzgaja povrće i voće i iz svog vrta jede svaki dan. 'Višak hrane odlazi ljudima koji si je ne mogu priuštiti. Ništa se ne baca', dodala je Jane koja zbog zdravog načina prehrane izgleda odlično usprkos godinama.

Što je još otkrila Jane Seymour, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene