urnebesna snimka

Voditelji umirali od smijeha: Jacques se nagutao helija pa zapjevao hit Mile Hrnića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se nagutao helija Jacques Houdek zapjevao je pjesmu Mile Hrnića i voditelje nasmijao do suza.

Jacques Houdek napravio je pravi show tijekom svog gostovanja u emisiji "Petkom s Petkom". Popularan pjevač u studio In magazina stigao je zajedno s kolegom Đanijem Stipaničevom, a kako to obično biva voditelji su za njih priremili i poseban izazov. Ovog puta gosti su se morali okušati  u pjevanju na helij.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Ovo uvijek radim s velikim zadovoljstvom. Kad god je neki tulum", izjavio je oduševljeni Jacques nakon što je saznao za izazov. Nije dugo dvojio pa je za prvu pjesmu po izboru izabrao "Golubice bijela" od Mile Hrnića.

Njegova urnebesna izvedba do suza je nasmijala voditelje, ali i Đanija koji je led probio Mišinim hitom "Odavno više ne plačem zbog tebe". Dečki su naposljetku "na heliju" zapjevali i zajedno, a kako je to sve izgledalo pogledajte u videu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene