Fatalni Tino

Atraktivna pjevačica Colonije zaljubljena do ušiju: "On je taj koji presudi u nekim stvarima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Colonia objavila je trinaesti album, ujedno prvi na kojem pjeva Ivana Lovrić.

Pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić otkrila je da joj je najveća potpora dugogodišnji dečko Tino, dok njezin kolega Boris Đurđević uživa u bračnoj idili sa suprugom Valerijom. Sada oboje imaju dodatni razlog za slavlje. Njihov prvi zajednički, a ukupno trinaesti album grupe Colonia, jedan je od najprodavanijih u Hrvatskoj. "Deset dana je album vani, mi smo četvrti po prodaji. Što je apsolutno za nas... Ne samo za nas, za sve... veliki uspjeh i nadam se da ćemo ići još prema gore, album se super prodaje, ne samo u Hrvatskoj nego u Sloveniji, u regiji. Jako smo zadovoljni, što se tiče samog albuma, najbolji ikad!", rekao je Boris Đurđević.

Pogledaj i ovo showbuzz Ivana se sjajno snašla Nova pjevačica Colonije snimila prvi spot: "Ženama je jako teško u ovom poslu"

Uz jednog od osnivača grupe, Borisa, tu je i novo lice, stas, ali prvenstveno moćni glas - Ivana Lovrić. 365 dana stolovanja u grupi, prošlo je za tren. "Ima jedan stih iz pjesme s albuma, kaže "Bila je luda vožnja i prošla je u jednom treptaju oka!". Borisa i Ivanu podržao je Giuliano, ali i Snježana Mehun te Valerija Đurđević. "Rekla sam joj ženo, ti kao da si 20 godina na sceni! Vidi se veliki njezin napredak! Žena je jednostavno rođena za ovaj posao", rekla je Valerija.

Ivana ne skida osmijeh s lica. Razlog nije samo veliki uspjeh koji je postigla s Colonijom nego i sreća na ljubavnom planu. njezin dečko Tino najveća joj je potpora. "Tu je za mene u vezi svega, pričamo o svemu ovom i velika mi je podrška, puno mi pomaže oko svega, nekad je on taj koji presudi u nekim stvarima kad se ne mogu odlučiti, eto". I Boris uživa u ljubavnoj idili i podršci svoje supruge Valerije.

Što su nam još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene