PLJUŠTE ČESTITKE

USPIO JE UČINITI NEMOGUĆE U HRVATSKOJ! Evo zašto je istinska zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati pjevač oduševio je rijeke obožavatelja.

Ivan Zak ovog vikenda u Koprivnici je oduševio rijeke obožavatelja. Prema pozornici su letjele plišane igračke, majice, čak i vrijedan nakit. Svi su željeli biti što bliže omiljenom glazbeniku s kojim su uglas, od riječi do riječi, sad već tradicionalno, pjevali njegove hitove.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

"Mnoge pjesme su napisane iz mog života. Lagao bih kad bi rekao da nisu'', rekao je pjevač Ivan Zajk. Uspješan koncert u nizu, bio je tek logičan nastavak vrlo uspješnog tjedna. Ivan Zak, naime, u rukama ponovno drži Zlatnu ploču. Ovog puta za drugi autorski album "Usne Varane". "Naravno da sam zbog toga i više nego sretan jer kada fanovi ofarbaju ploču u zlato , to je najveća potvrda za ono što si radio, što radiš. To mi je onda novi vjetar u leđa", komentirao je Zak.

Vjerujemo da mnoge od vas zanima što u današnje vrijeme, kad su pjesme i videospotovi besplatno dostupni na svakom koraku, uopće znači biti ponosni vlasnik zlatnog nosača zvuka. Pa evo što o tome kažu eminetni hrvatski stručnjaci.

"Sa stajališta struke to je danas gotovo nemoguća misija,''kazao je skladatelj Ante Pecotić. "Onaj izvođač koji uspije prodati veliki broj nosača zvuka je istinska zvijezda'', kazao je Nenad Marčec, glavni direktor HDS ZAMP-a.

 

Prepun raspored dupkom punih koncerata svjedoči i da nikad i nije bio doveden u pitanje. S ovom tvrdnjom slažu se i glazbenici koji su došli čestitati dvostruko zlatnom Zaku. "Od prve pjesme , ja to nešto pratim jer se znamo jako dugo , i do pjesme "Bolja od najbolje" koja je bila istinski hit. Drago mi je i da danas drži korak!", rekao je pjevač Denis Dumančić. "Ivan je definitvno naš idol. Osvojiti zlatnu ploču je san svakog glazbenika, a pošto Ivan piše pjesme za Begine, nadam se da ćemo mi jednog dana osvojiti zlatnu'', rekao je Mario Budišćak iz gruupe Begini.

Ovaj kantautor uistinu je već naučen na nagrade i priznanja. Album "Bolja od najbolje" nema , čini se, bez razloga baš taj naziv. Hitovi s boljeg od najboljeg njegova nosača zvuka priskrbili su mu i Zlatnu i Srebrnu ploču. A nije izostalo ni prestižno priznanje struke - Platinasti Forte.

"Ne idem za tim, nego radim glazbu onako kako osjećam. Uvijek dajem 110 posto sebe , a do kuda će doći to će odlučiti publika'', reako je Ivan Zak. "Ivan je sigurno vrlo plodan i dobar autor . On tek ima šta za pokazati", kazao je Ante Pecotić. Ivan je trenutačno sve svoje snage usmjerio na svoj najveći izazov u karijeri. Koncert 11-og veljače u zagrebačkoj Areni. ''To će za mene biti najveća noć u životu", kazao je Zak.

Ne sumnjamo u to kako će koncert, osim publici, i Zaku biti najljepša uvertira u Dan zaljubljenih. Noć koju će zauvijek pamtiti.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene