Jedva se snašao

U VEZI ILI NE? Evo kako Herceg reagira na pitanja o Aniti Dujić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na zadovoljstvo, prije svega, ženskog dijela publike na male ekrane vraća se Ivan Herceg.

Nakon godinu dana izbivanja, na male ekrane vraća se jedan od najzgodnijih domaćih glumaca Ivan Herceg. Zagrebačkog glumca već smo imali priliku gledati u hit serijama Nove TV kao što su ''Najbolje godine'', ''Larin izbor'' i ''Kud puklo da puklo'', a sad ćemo ga gledati i u Zlatnim dvorima. Iako je zbog svojih uloga stekao veliku popularnost, privatno se Ivan drži dalje od kamera.

"Nekako mi je draže stajati ispred kamere pa igrati neku ulogu, nego pričati o sebi. Po tom pitanju sam možda malo zatvoren pa ne volim pričati o sebi", kaže Ivan. 

Pogledaj i ovo showbuzz NA MALIM EKRANIMA NEŠTO DRUGAČIJI IVAN HECEG Uzburkat će atmosferu svojom pojavom

No njegova tajanstvenost očito je privlačna obožavateljicama, stoga se svake godine nađe na listama najpoželjnijih neženja. "Da, to već traje, ali dobro, valjda ću ja jednom ostariti, pa onda više neće to spominjati. U neku ruku to laska, s tim stvarima se nikad nisam zamarao. I mislim da to ima više neke veze s likovima koje igram, nego sa mnom privatno", smatra Herceg. 

O njegovu privatnom životu malo se zna. Bio je u vezi sa scenografkinjom i manekenkom Anitom Dujić, no svoj trenutačni ljubavni status ne želi komentirati. "To sam mogao očekivati za kraj, ali na to pitanje, ne, ne mogu odgovorit", kazao nam je Herceg. 

Njegov dolazak u Zlatne dvore dodatno će uzburkati uzavrelu atmosferu. Kao doktor Mladen, strastveni kolekcionar konja, fascinirat će Anu Galović. "Odmah je naletio na svoju prijateljicu iz mladih dana, s kojom dijeli strast prema konjima. Zapravo Mladen se odmah zaljubio na prvi pogled i onda on postaje rival Petru i njih dvojica imaju cijelo vrijeme napete situacije", otkriva Ivan. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene