Lijepi i uspješni

ONI SU HRVATSKI BECKHAMOVI Je li suprug ljubomoran?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je toliko lijepa da često dobiva komplimente od drugih muškaraca. A on? Je li ljubomoran?

Bivši nogometaš, danas pomoćni trener NK Lokomotive, Jerko Leko i njegova prelijepa supruga Iva slove kao domaći Beckhamovi. Oni su lijepi i uspješni. Iva uskoro, uz obiteljske obveze, ulazi i u poslovne vode. Jerko otkriva je li ljubomoran i kako doživljava udvarače koji pokušavaju šarmirati njegovu suprugu.

Pogledaj i ovo Jerko Leko (FOTO: Instagram) 14 godina mlađa Ekskluzivno! Oglasio se Leko: Nogometaš progovorio o "vezi" sa studenticom

Nekoliko poteza maskarom i spretne ruke njezina frizera - Iva Leko spremna je za svečanu zdravicu na kojoj su pokraj brojnih dama sve oči uprte u ovu bivšu manekenku. Majka dvojice sinova slovi kao jedna od najljepših Hrvatica.

'U životu čovjek kad je sretan i kad radi ono sve što radi sa srcem, mislim da je to ključ svega', otkrila je Iva Leko tajnu svoje sreće.

Skromno odgovara Iva kada je počastite komplimentima da izgleda poput milijun dolara. Ni udvarača ne nedostaje. Ipak, njezin se suprug Jerko Leko ne zabrinjava previše jer, kaže, nije ljubomoran.

'Već smo četvrta godina u braku i mislim da se dosta dobro znamo i eto mogu samo bit ponosan na takve komentare, da sam dobro izabrao', otkriva Jerko.

Jerko je nedavno promijenio posao, no nije otišao daleko. Nakon što je okončao svoju igračku karijeru, počeo je raditi kao pomoćni trener NK Lokomotive.

Iva i Jerko Leko imaju dvojicu sinova, četverogodišnjeg Carlosa i dvogodišnjeg Leona, a lijepa je mama sada odlučila, uz majčinstvo i domaćinstvo, zaploviti i poslovnim vodama. I to u svojoj struci komunikacijskog mendžmenta.

Što su još otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene