DUGA LJUBAV

PATIO IM JE PRIVATNI ŽIVOT 'Svađamo se kao i u svakom braku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odškrinuo nam je vrata privatnog života te progovorio o 16 godina dugoj ljubavi.

Većina se sportaša prije kraja karijere želi vratiti u matični klub, a tu si je želju nakon igranja za ponajbolje svjetske klubove ostvario i Igor Vori.

Pogledaj i ovo Olja Vori s prijateljicom (Foto: PR) Zna privući poglede Supruga našeg proslavljenog rukometaša uvijek je glavna zvijezda špice, a u blagdanskom izdanju iskakala je iz mase

'Ja sam, hvalabogu, imao tu priliku i privilegiju da se vratim u klub gdje sam počeo, koji mi je puno dao, kojem sam ja isto tako puno dao i nakon razgovora s familijom odlučili smo se na povratak i mislim da nisam pogriješio', kaže Vori iza kojeg je sjajna karijera. 

Iza njega su, između ostalog, olimpijsko i svjetsko zlato, dok je u Njemačkoj s HSV-om ostvario jedan od snova te osvojio Ligu prvaka. Osim na terenu, Igor je sretan i zadovoljan i na privatnom planu.Prvenstveno zbog toga što mu je supruga Olja potpora već punih 16 godina.

'Volimo se, cijenimo se, poštujemo se, svađamo se kao i u svakom braku, što je normalno, ali se sve to brzo stiša i idemo dalje', otkriva rukometaš. Dok je bio rastrgan zbog obveza s reprezentacijom patio je, kaže, njegov obiteljski život i najviše mu je nedostajalo druženje s kćerkicom Nikom i sinom Petrom. Sada sve to nadoknađuje.

'Preko telefona gledaš kako ti se dijete sanjka i zove te da dođeš, a ti ne možeš. Sigurno da, prvi put kad odeš s njim, ti se vratiš u mladost, u djetinjstvo. Ja sam bio jedno veliko dijete u tom trenutku kad sam se sanjkao s njim. S djecom općenito, to mi je stvarno, to su mi najljepši trenuci u mom životu općenito', iskren je Vori.

Jednom kad završi karijeru, želja mu je ostati u rukometu u nekoj drugoj ulozi, a mi mu želimo da bude uspješan baš kao i na terenu.

Što nam je Igor još otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene