Zaljubljeni sportaši

ZALJUBLJENI SPORTAŠI Ibanez slavi godišnjicu, Stepančić postaje tata!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sretni par Ibanez slavi treću godišnjicu braka na romantičnoj destinaciji, a rukometaš Luka Stepančić nedavno se oženio u tajnosti.

Bračni par Ibanez proslavio je godišnjicu ljubavi na romantičnoj destinaciji, a u bračne vode uplovio je i jedan naš rukometni reprezentativac.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Matea i Luis Ibanez svoju obljetnicu ljubavi obilježili su putovanjem u Španjolsku, gdje sa sinom Thiagom uživaju u obiteljskom odmoru. Svojedobno je Luis otkrio da je roditeljstvo najljepši osjećaj koji se može doživjeti, što znaju samo oni koji djecu imaju.

O tome će uskoro moći posvjedočiti i rukometaš Luka Stepančić. Reprezentativac će u rujnu prvi put postati otac. Dobit će, doznaje Story, malog dječaka. Prije dva tjedna Luka je u tajnosti izrekao sudbonosno 'da' dugogodišnjoj djevojci Ani Jurković. Veliko vjenčanje planiraju na ljeto sljedeće godine. Što se još događa u svijetu showbizznisa, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Hermosa noche con mi familia #mallorca #familia #vacaciones

A photo posted by Luis Ibañez 88 (@luisibanez88) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene