Za pamćenje

Hanka Paldum u Lisinskom proslavila 45 godina karijere, na koncert došao i gradonačelnik Zagreba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica sevdaha održala je još jedan koncert u Lisinskom. Do posljednjeg mjesta ispunjena dvorana pjevala je uglas s Hankom Paldum, a koncert su iz prvih redova pratili članovi njezine najbliže obitelji. Čega se sve Hanka morala odreći kako bi imala uspješnu karijeru, ali i što o njoj kažu kolege, prijatelji i unuka, otkriva naša Julija Bačić Barać.

U duše mnogih Hanka Paldum ušla je još prije 45 godina, kad je počela njezina karijera. Upravo tu veliku obljetnicu proslavila je početkom tjedna u Lisinskom, na koncertu za koji se doslovno tražila "karte više", pa je publika sjedila čak i na pozornici.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

"To je potvrda mog trajanja, kvalitetnog rada i karijere koja je imala smisla ako Bog da ostavim nešto u nasljeđe novim naraštajima", zaključila je Hanka. 

Na pozornici su joj se pridružili gosti Amir Kazić Leo, Ivan Martić i Paula Jusić, koja je sa suprugom Đelom organizirala koncert. Svi oni o "kraljici sevdaha" imaju isto mišljenje.

"S Hankom je divno raditi, ona je vrlo jednostavna i svoja, kako bismo rekli", izjavila je Paula.

S njom se složio i Amir Kazić Leo. 

"Kad smo skupa, nije joj teško uzet oklagiju razviti pitu gdje god da smo u Europi, onako prava domaćinska žena kad je doma, a na bini diva par exellence", otkrio nam je Leo. 

Tim osmijehom, ali i glasom, osvojila je i zagrebačkog gradonačelnika, koji je za Hanku pripremio ruže, a iz prvh redova koncert su pratili članovi njezine najuže obitelji.

"Tu je moja obitelj, tu je familija, moja djeca, unučad, prijatelji, brat, sestra, dragi ljudi iz svih krajeva Europe došli su mi", rekla nam je Hanka. 

Koncertu se posebno veselila unuka Širin, koja je krenula bakinim, glazbenim stopama, a pjesmama i bajkama veseli se i baka Hanka u predahu između koncerata.

"Poslije napornih putovanja i kada se vratim svojoj kući, onda jedva čekam da se zagrlim s njima, sa svojom Širin i sa svojim Izakom i da im nana nešto pročita, neku pjesmu ili crtić neki da im pokaže, neku bajku da im pročitam", izjavila je Hanka. 

Kao bajka izgleda i Hankina više od 4 desetljeća duga karijera. Kako bi danas uživala status umjetnice, trebalo je, kaže, i mnogo žrtve.

"Mnogo čega se trebalo odreći, prije svega živjeti sportski, voditi računa o svakom svom pokretu, svakoj svojoj izgovorenoj riječi", priznala je. 

O svemu ovome ona je uvijek "vodila računa". Baš zato njezino je ime velikim, zvjezdanim slovima upisano na glazbenom estradom nebu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene