Svaka čast

SPLITSKI PAVAROTTI Otkrio najneobičnija mjesta gdje je radio ono što najviše voli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Karan održao je koncert u Nacionalnom parku Krka. Hrvatski Pavarotti pjeva na najneobičnijim mjestima.

U prekrasnom ambijentu Nacionalnog parka Krka koncert je održao hrvatski Pavarotti, kako mu javnost tepa, dakako, Goran Karan.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Iako možemo slobodno reći da je okruženje netipično za održati koncert, to Gorana Karana nije smelo, dapače prisjetio se još čudnih mjesta gdje je znao zapjevati, a prvo se sjetio Indije.

'I onda sam otišao na pola rijeke na jedan pješčani mali otočić i tamo sam se doslovce izvalija na sunce i otvorim oči i vidim stoji njih 6,7 djece. Ja govorim da sam glazbenik, da pjevam i oni waaaauu, pa pjevaj nam i sjeli svi na pod odmah i onda sam im pjevao nasred rijeke. Na ulicama sam znao svirat nekad prije 20 godina i više', priča Karan. Usto, Karan planira napisati i knjigu... Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene