Mlada Edita

Lijepa glumica otkrila: "Previše sam se godina trudila da budem u kilaži u kojoj želim"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da glumački posao nije nimalo jednostavan potvrdila je i glumica Lana Gojak.

Naučiti francuski jezik u samo 48 sati jedan je od izazova s kojim se susrela glumica Lana Gojak. S čime se sve nosila i kako joj je glumiti mladu Editu u seriji Čista ljubav, glumica Lana Gojak ispričala je za IN Magazin. Sve tajne koje Edita u seriji nosi duboko u sebi, plod su njezine prošlosti. Prije ove serije mlađa i starija Edita nisu se poznavale. A Lana kaže kako je prije snimanja gledala Ksenijine stare scene.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić, Lana Gojak, Ivana Delač (Foto: Karmen Oblak ) Kakve ljepotice! Bivša misica i naše dvije poznate glumice pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima

"Bila sam iznenađena, inače ja Kseniju Pajić jako cijenim i volim je gledati. Zaista mislim da je ne zovu bez razloga kraljicom sapunica, tako da sam veoma počašćena i drago mi je da mogu igrati u Čistoj ljubavi", rekla je glumica Lana Gojak.

I dok ćemo je kao Editu još gledati, njezine scene na daskama Istarskog narodnog kazališta su završile. Nakon gotovo deset godina, Lana je odlučila da je vrijeme za promjene i otisnula se putem samostalnog umjetnika. Zabavna i duhovita priča pripovijeda o nezaboravnoj djevojačkoj večeri, no Lana priznaje da je u pravom životu bila samo na jednoj takvoj. A Lanu je oduševila i jedna uloga u makedonskoj seriji zbog koje je morala naučiti francuski jezik.

"Vrlo zanimljivo iskustvo i veoma dobar projekt. Nisam mogla vjerovati da sam se preko noći našla u tome i da sam u 48 sati morala naučiti francuski. Mislim da sam osijedila i ostarila. U tih pet dana sam ostarila najmanje 10 godina", dodaje lijepa glumica. No nije to jedini neobičan zadatak koji je morala napraviti za ulogu. "Za jedan kratki film sam morala naučit svirat trubu i to je ispalo jako dobro jer se ispostavilo da sam prirodan telant", kaže Lana.

Jedino se, kaže, više nikad ne bi udebljala. "Mi nismo kao u Hollywoodu da ti dobiješ i nutricionista i nekog tko se bavi tobom. Mislim da to ne bih. Previše sam se godina trudila da budem u kilaži u kojoj želim biti da bi sad to zbog jedne uloge pokvarila", rekla je Lana. No što god odabrala, ima potporu dečka, koji je također u filmskom svijetu. "On dobro razumije čime se ja bavim i zapravo mi puno pomaže kad trebam ići na neku audiciju ili se snimiti za nešto", zaključila je lijepa glumica. A kako će se odvijati njezina priča u Čistoj ljubavi te kakve tajne još Edita čuva, ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene