Bravo!

GIBONNI JE LEGENDA Kad saznate koji mu je hobi, dodatno će vam porasti u očima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatan Stipišić Gibonni ne daje često intervjue. Iako ima status velike zvijezde, on živi mirnim i povučenim životom.

Poznati pjevačZlatan Stipišić Gibonni ne daje često intervjue. Iako je status zvijezde već odavno zaslužio, živi miran život. Zato smo uoči njegova dubrovačkog koncerta, razgovarali o nadimcima i vrtlarenju, ali i novom albumu.

Pogledaj i ovo Gibonni ''lipo publici, lipo nama''' Najveća imena splitske glazbene scene na jednom mjestu: Jole otkrio detalje provoda u Dubaiju, a Gibonni se prisjetio Olivera

Simpatični i opušteni Gibonni predvodnik je trenda koji je u svijetu već dugo prisutan. Naime, brojne svjetske zvijezde kao sto su Sting, Ringo Star, Nicole Kidman, pa čak i princ Charles, mir pronalaze u radu u vrtu.

'Ja sam čovjek iz grada koji je malo kasnije, u nekoj dobi, shvatio da se najbolje odmorim kad sam u šumi, kad nešto radim s nekim tko me ne može naljutiti. To ti je to. Onda sam se počeo malo zanimati, totalno iz povoja, svašta sam probao, saditi ovo i ono, ali najviše mi se dopalo voće. To mi je terapija, to mi je super. Volio bih da imam više zemlje da si mogu dati više oduška', otkrio je Gibonni o svom hobiju. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene