OVO SIGURNO NISTE ZNALI

DRUGA STRANA MEDALJE 'Mislim da sam najpametniji, najljepši i najbolji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filip Hrgović otkrio nam je tko mu je najveća podrška, zašto su ga u školi zadirkivali, ali i gdje se prvi put poljubio.

Brončani olimpijac Filip Hrgović priznao je kajko je sada sretan i ponosan nakon što je sve završilo. 'Sad kad se sve sleglo, mogu reći da sam sretan i ponosan', rekao je Filip i otkrio kako su mu obitelj i njegova djevojka bili najveća podrška u tim trenucima. 'Moja djevojka i moj brat su pili tablete za smirenje. Ali doslovno', dodao je. Filipovoj majci također teško pada gledati Filipove mečeve . 'Možda je mami teže, iako djevojka isto strepi, priznao je Filip koji djevojku čuva dalje od medija. Ipak, otkrio je čime je ona njega osvojila.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

'Pa ona je mene osvojila, osim što je prelijepa, s tom jednom normalnošću i pozitivom koju ima u sebi'. Filip se prisjetio i svoje prve ljubavi, točnije, prvog poljupca koji se, kako kaže, dogodilo par ulica dalje od njegove osnovne škole. Kao učenik bio je dobar. 'Od prvog do četvrtog sam bio odličan, a onda od petog do osmog sam bio vrlo dobar. Nije loše za jednog boksača', misleći pritom na predrasude vezane za njegov sport. 'Pa to jesu zapravo samo predrasude, našalim se na svoj račun, zapravo ne mislim to, zapravo, mislim da sam najpametniji, najljepši i najbolji,' priča kroz smijeh Filip kojemu je osnovna škola bila najljepše razdoblje u životu. 'Pošto sam bio mali bucko, nisam imao puno ljubavnih briga, ali bilo je i toga. Da li ćete neka simpatija doživjet, dal će ti poslati pismo za Valentinovo ili ti njoj'.

Filip je priznao kako je kao dijete bio nestašan, ali kao i sva ostala djeca njegove dobi. 'Bio sam nestašan, zaigran, bar takvo mišljenje ja imam o sebi, bio sam zaigran, ali naivno dijete, svi smo radili neke gluposti, ali ja sam uvijek nadrljao, 'priznaje Filip za kojeg nitko nije mislio da će se baviti boksom.

'Nitko nije naslućivao da ću ja jednog dana biti boksač i mislim da se cijela moja uža i šira obitelj još uvijek čudi što sam zapravo završio u tom sportu', rekao je Filip.

'Znali smo mi od samog početka da će biti nešto tako od njega, od školovanja njegovog u školi, od razbijanja vrata koja nam je po garderobama razbijao, haha, to ćemo mu sad morati naplatiti i nadoknaditi taj dio,priča kroz smijeh Miše Kutleša, ravnatelj OŠ Brestje Sesvete. 'On je bio zapažen po dobroti. Jedina mu je mana što se stalno promovira pod Dubravu, ne znam tko ga tako promovira, on je ipak naš Sesvećanin.', ponosno je rekao ravnatelj.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene