Zainteresirali dame

PREZGODNI ZLATNI JEDRILIČARI Fantela gušta u vezi, a Marenić...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šime Fantela i Igor Marenić osvojili su zlato na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Kako je izgledao njihov put do zlata, otkrili su u prilogu IN magazina.

Nakon spektakularnog zadarskog dočeka naših zlatnih jedriličara iz Rija, nezapamćena fešta u njihovu čast napravljena je i na otoku Cresu. Igor Marenić i Šime Fantela su za In Magazin prepričali svoj trnovit put do olimpijskog trona, otkrili o čemu su razgovarali s Janicom Kostelić na poznatoj brazilskoj plaži, ali i progovorili o ljubavnom životu.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Onda smo se zagrlili, prevrnuli naš brod, došli su nam trener i tehnički savjetnik i njih smo bacili u more... Krenula je fešta, ali prave emocije su krenule tek na pobjedničkom postolju kad je krenula himna... I onda su se jednostavno slike vrtile, kroz što smo sve prolazili. Dobre momente, teške momente, momente kad smo praktički htjeli stati jedriti', pričaju Fantela i Marenić. Igor i Šime su pola života proveli zajedno na brodu, ali i u istom razredu u gimnaziji, sobi u zagrebačkom studentskom domu te zadarskom stanu obitelji Fantela, u koji se Igor preselio s 15 godina. Stoga se danas gledaju kao braća.

Edo Fantela, Šimin otac, trenira dečke, i kaže da je ovo što im se dogodila bajka. 'To je baš hrvatska bajka sa sretnim krajem, uspjeli smo to napraviti. Dečki su završili fakultete, uspjeli smo sve. U svemu smo uspjeli, evo sad samo da se ožene i prave dicu', zaključio je Fantela. I dok je Fantela u sretnoj vezi, Marenić je slobodan. 'Sad sam najtraženiji neženja. Ma je, moš mislit', priča Marenić. Fantela je rekao kako je sretan, i kako mu ne fali ništa.

 IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene