Poznati glumac otkrio

Bori se s nesanicom već 25 godina: "Baci me oko dva i već sam u pet na nogama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U razgovoru s Emirom Hadžihafizbegovićem, koji glumi Bogoljuba Šaulića, doznali smo zašto "Audicija" i danas drži rekorde posjećenosti te kako se obračunao s lažnim profilima i dugogodišnjom nesanicom.

Predstavu "Audicija" odgledalo je više od dva i pol milijuna ljudi diljem regije. Tadašnji studenti glume, danas veliki glumci, okupili su se nakon 33 godine od prvog izvođenja. U razgovoru s Emirom Hadžihafizbegovićem, koji glumi Bogoljuba Šaulića, doznali smo zašto ta predstava i danas drži rekorde posjećenosti te kako se obračunao s lažnim profilima na društvenim mrežama. Koliko je smršavio za posljednju ulogu u filmu i kako se nosi s dugogodišnjom nesanicom, otkrio je Ivani Nanut.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Imao sam privilegiju da budem blizu Roberta De Nira sad kad je bio na Sarajevo Film Festivalu i tako smo malo ćaskali i on mi je rekao da su najbolje glumačke godine zapravo između 55 i 70", kaže Emir.

Iako on svojih društvenih mreža nema, netko se sjetio umjesto njega otvoriti profile – njih čak četiri. "Kakvi to moraju biti polusvijeti i idioti, u vaše ime komentiraju razne stvari. Prijavio sam ih, dva su ukinuta, jedan se prekinuo, a jedan se ne da", otkriva Hadžihafizbegović.

Za potrebe filma "Žaba" smršavio je popriličan broj kilograma, a imao je i problema s očima te se operirao. No, nije to jedini problem koji Emir ima. Već se duži niz godina bori i s nesanicom. "25 godina borim se s nesanicom. Isto sve, ali tijelo se naviklo. Baci me oko 2 i već sam oko pet, pola šest na nogama. I tako već 25 godina. Nikad nisam ustao poslije pola šest. Ima jedna zanimljiva stvar kad mogu spavati – kao suvozač. To je fenomen", zaključuje simpatični glumac.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene