Nije mu bilo lako

Edo Maajka sasvim otvoreno: "To je pravo za**bano stanje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Edo Maajka nastupa na Demofestu, a usto je nedavno pustio i novi singl. Čime iritira svoje prijatelje, što ga najviše brine kao roditelja, ali i kako se snalazio u životu u tuđini - otkrio je u intervjuu.

U petu brzinu ovog ljeta je ubacio Edo Maajka. Novi singl "Od sutra" autobiografska je pjesma, a naša ekipa provjerila je što on uvijek odgađa za sutra, zašto reperi toliko psuju, ali i čime ga kćeri najlakše izbace iz takta. Život u Tel Avivu odnedavno je zamijenio zagrebačkom adresom, a nama je otkrio zašto je danas zahvalan na statusu izbjeglice i smatra li se control frikom.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

U novom singlu Maajka progovara o odgađanju. A što to on odgađa za sutra? "Pušenje, pušim puno i u biti sam već dosadio prijateljima kojima govorim da ću prestati pušiti". Na svojoj djeci, baš kao i svaki roditelj, najviše mrzi vidjeti svoje mane. "Kad sam skužio da mi dijete pljune na ulici, to me ubilo. Jer sam skužio da sam ja pljuvao dosta i onda moraš prekinuti s tim da bi dijete prestalo pljuvati. Srećom, malo pričamo u stanu na našem jeziku, dosta na engleskom, pa onda psovke naše ne zna toliko, ali zato zafakuje vrlo lako, haha", otkriva glazbenik. A psovke su u hip hopu dio folklora.

Ipak, u njegovim spotovima, za razliku od stranih kolega, nema ni jahti, bundi, razgolićenih žena ni skupih automobila. "Mislim da kod nas nitko nema ni jahte ni bunde ni to, ja sam se uvijek grozio toga i mislim da je to nepotrebno. Ali razumijem ja i to, to ti je čovjek koji dođe s društvene margine, koji je manje više na ulici po cijele dane i onda u tjedan dana dobije 10 milijuna dolara i taj čovjek naravno da kupuje zlatne lance, Maseratije i da je okružen ženama. Mislim da je to dosta do ega, muškog ega i te gluposti, nisam nikad pripadao u tu skupinu izvođača", komentira glazbenik.

Na domaćoj sceni, tvrdi, ima mjesta za sve, a jedna od mogućnosti za dokazivanje je i Demofest na kojem će nastupiti već danas. "Demofestival je jedan od bitnijih festivala u regiji, bave se dosta novim izvođačima što je meni jako dobro. Te nove izvođače, potpuno nepoznate guraju u dobre termine, pred publiku koja će ih prvi put vidjet na odličnom razglasu i sve to". Prisjetio se Edo, stoga, i svojih trnovitih početaka. "Razmišljao sam puno puta da odustanem, prvi put sam to razmišljao jer sam bio bez menadžera u počecima, na drugom albumu, negdje tamo kad sam u biti imao najviše hajpa i najviše potražnje i tad sam radio, kao i sad, puno stvari koje ne moram raditi kao izvođač i baš mi je bila puna kapa i baš sam mislio otići iz toga. Dosta sam control frik, prije sam se sramio toga, kasnije sam se prestao sramiti jer sam shvatio da od toga ne mogu pobjeći. Ne volim kad stvari nisu po mom kad radim", dodaje Maajka.

Izraelsku adresu nedavno je zamijenio zagrebačkom, no to mu nije bio problem jer je na takve promjene navikao od malih nogu. "Sigurno mi je bilo teško prilagoditi se tome da sam izbjeglica, da više nemam pristup roditeljima kad god mi trebaju, da nemam ništa, da moram čekati od drugih, to je pravo zaj**ano stanje, ali sam naučio dosta iz toga isto, ne žalim za tim, mislim da me to spasilo u određenim segmentima. Bio bi dosta razmaženiji da nisam kroz sve to prošao jer sam imao roditelje koji su bili kao svi roditelji, znaš ono, nemoj, ne znaš ti, pokvarit ćeš", zaključio je Maajka. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene