Bilo je i droge

Svašta je radio da bi preživio, a danas je jedan od aktera seks-skandala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dustin Hoffman samo za IN magazin otkriva kakav je otac te je li pronašao unutarnji mir.

U Hollywoodu već tjednima pljušte optužbe zbog navodnih seksualnih zlostavljanja od strane glumaca, redatelja i producenata, pa čak i vizažista. Jedan od njih je i legendarni glumac Dustin Hoffman, koji je navodno prije 32 godine hvatao dvije žene i neprimjereno s njima razgovarao. Koristi li Hoffman slavu kako bi vrijeđao žene ili je samo jedan od onih muškaraca čiji smisao za humor danas više nije politički korektan?

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenađenje! Poznati glumac spasio džogera koji je doživio srčani udar

Dustina je, prije nego što su počele pljuštati optužbe, intervjuirala naša kolegica Ivana Nanut.

"Mediji su mjerilo svega što radimo svaki dan pa mislimo da je netko onakav kakav je pred kamerama", rekao je Hoffman. Međutim, iza kamere Dustin je otac i suprug. Prvi brak trajao je 11 godina, u kojem je posvojio kćer tadašnje supruge Anne Byrne, a zajedno su imali još jednu. S odvjetnicom Lisom, s kojom ima još četvero djece, u braku je 37 godina.

"Imam šestero djece. Volio bih to ponoviti. Davao sam sve od sebe, ali sad sam svjesniji nekih aspekata i više ih cijenim. Nisam bio svjestan koliko će brzo odrasti. Imate osjećaj da je to zauvijek, ali vrlo brzo odu. Osamostale se, a onda i doslovno odu iz kuće", rekao je Hoffman.

Iako su mu u mladim danima govorili kako se ne uklapa u tadašnji stereotip plavokosih i preplanulih glumaca, s najmanje šanse za uspjeh, na nagovor prijatelja Genea Hackamana otišao je u New York i deset godina radio različite poslove kako bi preživio. S 30 je dobio ulogu u filmu Diplomac. Godinu dana kasnije, on je zvijezda. Hoffman je također priznao kako je eksperimentirao s drogom, poznat je i po svojim zahtjevnim glumačkim standardima te sukobima s redateljima. Njegova feministička strana probudila se zahvaljujući filmu Tootsie, gdje je glumio ženu.

Na pitanje je li našao svoj unutarnji mir, Hoffman odgovara: "Još ga tražim. Treba dugo da bi se to otkrilo. Mislim da je to dan bez straha. Proživjeti trenutak bez straha. Biti čovjek znači znati da nam je vrijeme na svijetu ograničeno. Ne znam znaju li to druge vrste, ali mi znamo. Mislim da je iza naše smirenosti stalno prisutan strah hoće li se nešto loše dogoditi. Unutarnji mir nastaje kad se prepustite", zaključio je Hoffman. "Depresivan, anksiozan i uplašen jesam, ali mi nikada nije bilo dosadno", rekao je Dustin Hoffman. A vrijeme će pokazati hoćemo li ovog glumca pamtiti po njegovim kultnim ulogama ili po optužbama zbog navodnog seksualnog zlostavljanja.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene