prkose statistici

LJUBAV IZ ŠKOLSKIH KLUPA Zaljubila se u profesora pa ga zaprosila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U vrijeme kad svaki treći brak u Hrvatskoj završava razvodom pronašli smo one koji odlučno prkose toj statistici.

Trideset godina je iza njih, a njihova je priča vrijedna scenarija za romantični film. Sedam godina stariji Dragan, Anju je upoznao u Dubrovniku kada je imala svega 15 i već tada je sve bilo jasno. No razlika u godinama presudila je te su čekali drugu priliku. Kada je nova prilika pokucala na vrata, nisu razmišljali ni sekunde, vjenčali su se nakon 4 dana. Premda su sve šokirali svojim potezom, nisu pogriješili, ponosni su roditelji dvoje djece, ljubav traje, a prije 5 godina obnovili su i bračne zavjete.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić i Darko Domitrović bio joj je profesor Izlazak ovog domaćeg para podsjetio je na početak njihove baš zanimljive ljubavne priče, koja se zauvijek zapečatila njezinom prosidbom na plaži!

"Mislim da je tajna u tome da se volimo, da se ne volimo ne bi bili zajedno", kaže Anja Šovagović Despot. 

Bez supruge bi bio izgubljen i Mate Bulić, koji je svoju Zdravku upoznao još u osnovnoj školi. Ni njezino preseljenje u Njemačku nije ih udaljilo, ljeta su provodili zajedno, a upravo je zbog nje Mate prije 37 godina otišao u dijasporu. Proslavili su srebrni pir, a kao krunu braka ističe svoje dvije kćeri. Nedavno je postao i djed.

Još je jedna ljubav počela u školskim klupama, doduše, onim fakultetskim. Sandra Bagarić na prvi se pogled zaljubila u svojeg profesora Darka Domitrovića. Ove godine slave srebrni pir, a ako dođe do obnove zavjeta, Sandra očekuje da ovaj put suprug zaprosi nju jer je prvi put to učinila upravo ona. "Čim sam ga ugledala, znala sam da je on moja srodna duša i shvatila sam da nisam, da on mene ni dan-danas ne bi zaprosio. Kleknula sam, radila predstavu, prije svega da sebe zabavim, da nije bilo toga, ne bi se imali čega sjećati", govori Sandra.



Najveći hit Jasne Zlokić ne podudara se s njezinom životnom pričom jer sidro je bacila već u 21. godini. Supruga Borisa upoznala je prije dana glazbene slave, a on joj je jedno vrijeme bio i manager. Kaže kako bi voljela da se nije udala baš tako mlada, ali ne žali ni za čim.

"Udala sam se kao da to nije velika žrtva, udati se iz ljubavi to je velika odgovornost, udate žene to znaju", napominje Jasna.

Danas, kada svaki treći brak završava razvodom, priznajemo, ove priče itekako su inspirativne i vraćaju barem malo vjere u ljubav i najvećim vezofobima. Jer čini se kako ipak postoje bajke koje završavaju sa ''živjeli su sretno do kraja života''.

Tko se još našao na našoj listi najdugovječnijih domaćih brakova pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene