Najveći broj brakova ima ...

Domaći šarmeri s 'dosjeom razvoda' - tko su rekorderi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavni krahovi nisu ih pokolebali u potrazi za bračnom srećom jer neki od njih uskoro bi se trebali ponovno zavjetovati na vječnu ljubav.

Nekima je i jedan razvod dovoljno da počnu puhati i na hladno. Odnosno da se teško odlučuju upustiti u novu ljubavnu vezu. No, pjevač Boris Novković definitivno nije jedan od njih.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Romantične stihove u njegovom životu ispisale su tri velike ljubavi od kojih su dvije završile razvodom. Prvi put u brak je stupio s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, zatim s Lucijom Novković, koju je nakon osam godina braka ostavio radi slikarice Ive Višošević.

S Lucijom nikad nije stupio u brak, a nakon pucanja ljubavi sreću je pronašao s 19 godina mlađom Ines Katić s kojom ovo ljeto planira uploviti u treću bračnu luku.

Izreka treća sreća pokazala se istinitom u slučaju nekadašnjeg pjevača Bijelog dugmeta Željka Bebeka. Željko ima dvije bivše žene, četvero djece, tri unuka i 34 godine mlađu suprugu Ružicu. Ove godine proslavili su 14 godišnjicu braka.

Treba biti nesebičan i prilagoditi se promjenama jer će inače neminovno doći do udaljavanja – glasi savjet stručnjaka.

Tony Cetinski također je sklopio tri braka. Prvi put oženio je Antonelu Butigan, zatim Ivanu Nobilo, a danas je u sretnom braku s Dubravkom Dujak.

Tonyjev zaključak potvrđuje i ova lista na kojoj smo do sada vidjeli čak tri pjevača. Ne bi im stoga, kao očito ugroženoj skupini, bilo loše razmisliti o potpisivanju predbračnog ugovora.

Mučna natezanja po medijima u slučaju razvoda time se barem djelomično mogu izbjeći.

Uostalom, prema statistikama iz 2015. godine u Hrvatskoj se raspada gotovo svaki treći brak.

Niz pjevača na listi zvijezda s najviše brakova razbio je TV voditelj. Nakon braka s novinarkom Ivanom, Joško Lokas oženio je glumicu Natašu Janjić. No sreća je kratko trajala, a nakon razvoda zaljubio se u 21 godinu mlađu manekenku. Da i ovaj put misli ozbiljno dokazuje što se, s obzirom da je poslovno često u Srbiji, pobrinuo da svi znaju kako je njegova Jelena zauzeta.

I stigli smo do apsolutnog rekordera po pitanju broja sklopljenih brakova. Poznatom zavodniku Franu Lasiću sreća se osmjehnula u četvrtom braku s trideset godina mlađom stilisticom Milenom Matić.

 

Inače, najveći šarmer glumačke scene osim što je rekorder po broju sklopljenih brakova nenadmašiv i kad je u pitanju najkraći brak. Naime, za drugu suprugu Ljiljanu bio je oženjen samo 21 dan.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene