Prvi dan škole

'Kad vidim dramu drugih mama mislim da sa mnom nešto nije u redu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako su ovaj veliki dan proživjele brojne zvijezde koje su svoju dječicu po prvi put otpratile u osnovnoškolske klupe?

Ružno, kišovito vrijeme dodatno je pridonijelo uzbuđenju na dan kada su emocije ionako na vrhuncu. Jesu li uzbuđeniji roditelji ili djeca, teško je procijeniti. Možda činjenica da prvašići teško u potpunosti mogu znati što ih očekuje u osnovnoj školi, lagano prelazi u korist roditelja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Blizanci Fran i Mak, sinovi glumice Darie Lorenci, krenuli su u školu a njihova mama otkriva da posebnih priprema nije bilo. Dječaci su priznali da se najviše vesele novim prijateljima i igri.

Uporedno s osnovnom školom, dječica će od najranije dobi ići maminim stopama. Naime, već su krenuli u dramsku školu u kojoj predaje i njihova mama.

Prvo školsko zvono oglasilo se i za Jakova, sina glumice Ecije Ojdanić i redatelja Roberta Orhela. Jakov je uživao u priredbi koju tradicionalno u školama priređuju stariji učenici za prvašiće.

Prvi put će u školske klupe sjesti i kći glumice Jelene Perčin.

'Imamo torbu i pernicu, a sada ćemo zapisati što nam ostalo treba. Ja kad vidim dramu drugih mama mislim da sa mnom nešto nije u redu', rekla je Jelena.

U prvi razred ove godine krenula su djeca brojnih zvijezda. Tako je prvo školsko zvono označilo početak novog životnog poglavlja za Evu, mlađu kćer glumice Darije Knez Rukavine, kćerkicu Zoru, glumca Ranka Zdarića, ali i kćer nogometaša Darija Srne. Sretno, Kasia, uz čestitke divnim roditeljima, poželio joj je Mario Mandžukić, a Rakitić joj je s obitelji iz Španjolske poželio sreću i da bude pametna na mamu i tatu. Neki roditelji pak miljama su daleko od osnovne škole. Tako je kćer Nikoline Pišek upravo postala brucošica. Upisala je Medicinski fakultet, a mama ne krije ponos zato što je upravo njezina Hana bila prva na upisnoj listi.

Pogledajte i kako je prvi dan škole izgledao sin Luke Modrića.

Što su još roditelji prvašića otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene