PROVOKATIVNI DETALJI

Zbog knjige iz biografije seks bombe 80-ih izbila tučnjava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Knjiga sadrži brojne provokativne detalje.

Zbog provokativnih detalja iz biografije seks bombe osamdesetih već izbila tučnjava
Rijetko koja biografija može toliko uzburkati javnost kao što je to ona Dijane Bečirević. Seks bomba osamdesetih imala je buran i glamurozan život, u kojem se družila sa zvijezdama i okrunjenim glavama. Iako je u pedesetim godinama kada se na dubrovačkoj plaži Banje skinula u kupaći kostim na liniji su joj pozavidjele i brojne dvadesetogodišnjakinje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

'Vjerujem u plastične operacije. Treba biti oprezan kojeg doktora izabrati. Ja radim botox. Nisam još bila pod velikim operacijama lica, ali imam namjeru', priznala je Dijana.

Uostalom u Los Angelesu gdje živi svi to rade, a počinju već s osamnaest godina.'Ne samo u Los Angelesu, nego i kod nas. Ja sam ostala iznenađena i u Zagrebu i u Beogradu kad sam ušla za neke informacije. Stvarno su skupi i čekaonice su pune i muškaraca i žena', otkrila je ljepotica koja zavidnu liniju održava jogom koju trenira s Demi Moore.

Prva starleta na ovim prostorima u rukama danas ima tri diplome - fakulteta političkih znanosti iz Sarajeva, američkog filmskog instituta te novinarstva koje je završila u Italiji. U knjizi opisuje svoj put od manekenke do voditeljice na talijanskoj televiziji, prvi poljubac u životu i to sa Zdravkom Čolićem te ljubav s Goranom Bregovićem zbog koje se navodno raspalo Bijelo dugme. Iako Diana tvrdi da nije pisala o ničem zbog čega bi se netko mogao naljutiti javnost se već uzburkala.

'Već je bila tučnjava zbog te knjige, ali oni ne znaju što ima u knjizi. Nisu još pročitali', rekla je Dijana.

Sada je sve u rukama odvjetnika, a aktere tuče uvjerava da ih u knjizi nema jer to nisu ni zaslužili.  Dijana sada radi na talijanskom izdanju knjige u kojem će težište biti na druženjima s tamošnjim jet - setom. A tada bi konačno mogla otkriti tko je legendarni talijanski nogometaš s kojim je nakon strastvene ljubavi potpisala ugovor prema kojem o svojoj vezi smiju progovoriti tek nakon dvadeset godina.

 

 

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene