ma je li moguće?

EKSKLUZIVNO Maradona:"Rekli su mi da imam hrvatske korijene!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometna legenda progovorila je o svojim korijenima, ali i o 30 godina mlađoj zaručnici.

Kada je u pitanju argentinska Davis Kap reprezentacija Maradoni nije problem sjesti u avion redovne linije i uz presjedanja iz Dubaija, gdje na Palmi živi već 4 godine, potegnuti do Hrvatske.

Pogledaj i ovo Diego Armando Maradona (Foto: Arhiva Tehničkog muzeja) Turbulentan odnos Posljednja Maradonina ljubav bila je 30 godina mlađa nogometašica: Završila je velikim skandalom, a zajedno su bili i u Zagrebu

"Hrvatska je prelijepa zemlja. Voli Davis Cup kao i mi Argentinci. Čestitam hrvatskoj publici jer me dočekala s predivnim poštovanjem“, zadovoljno je kazao  Maradona nakon dolaska u Zagreb.

Za najboljeg nogometaša svih vremena često ističu kako njegova majka ima hrvatske korijene. Podrijetlom je pisalo se s otoka Korčule, a djed mu je navodno bio Mateo Kariolić.

„Rekli su mi da imam hrvatske korijene. Ali ne mogu to tvrditi. Po ocu imam baskijske korijene. Ako imam hrvatske korijene, dobro, imam hrvatske korijene“, kaže Maradona.

Inače, sama priča oko posjeta Maradone finalu Davis Cupa poprilično je neobična. A sve je počelo na inicijativu manekenke Dine Jelaske koja već godinama živi u Dubaiju.

Inače, nakon Zagreba Maradona će se vratiti u Dubai i odmah otputovati za Kubu na posljednji počinak ispratiti dobrog prijatelja Fidela Castra„U koroti sam zbog prijatelja koji je otišao. Ali za svijet, on će ostati vječan. Ostat će vječan  zbog svoje mudrosti. Otišao mi je prijatelj koji mi je otvorio vrata kada su mi ih zatvarali u vlastitoj zemlji. Ne mogu mu to zaboraviti. Jako sam puno naučio od njega. I sa svojih 56 godina smatram se Castrovim osinom“, sa sjetom govori Maradona.

Društvo će mu i tamo, kao i u Zagrebu praviti 31 godinu mlađa zaručnica Roccia Islas, inače i sama bivša nogometašica. „U nogometu bih ju pobijedio, ali u tenisu bih od nje izgubilo“, otkriva bivši nogometaš. Simpatičan argentinski par već je na putu za Dubai gdje jedva čekaju pričati o dojmovima iz Zagreba.

Što nam je još otkrio progledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene