Oni su sami svoji gazde

"Ako kažem nešto što mislim, ne moram se bojati da će mi sutra netko 'dati pedalu' s posla"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dečki iz Hladnog piva obilježili su svojih 30 godina na sceni dvama slavljeničkim koncertima proteklog vikenda.

Ovaj vikend bio je i u znaku Hladnog piva. Svojih 30 godina na sceni obilježili su dvama slavljeničkim koncertima. Želja za dobrom svirkom, ali i količina svojevrsnog bunta i inata, u 30 godina koliko postoji Hladno pivo, nije splasnula. Kako kažu članovi ovog benda, privilegijem smatraju to što su oduvijek govorili ono što misle.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Ne moramo se bojati sutradan ako kažem nešto što mislim da će mi netko dati pedalu s posla, da mi netko neće isplatiti plaću. Sami smo svoji gazde i s te strane imamo slobodni prostor. Jedino tko nam može dati otkaz je publika", pričaju dečki iz Hladnog piva.

Ako je suditi prema broju okupljenih u dva slavljenička dana, otkaz nije na vidiku. Zagrebački Dom sportova počastili su sa sedamdesetak pjesama. S tim da je prvi dan bio rezerviran za tzv. old school, odnosno pjesme koje ne sviraju toliko često i žustriju svirku, a drugi dan za najveće hitove.

Ranojutarnje su nastupe lakše podnosili s manjim brojem godina na ramenima. Ipak su oni 30 godina na sceni i uz njih su odrasli brojni naraštaji. Uz mišljenje kako njihovo vrijeme tek dolazi, palčeve drže i mlađim izvođačima. A svoja iskustva, bilo glazbena, bilo ona s obožavateljicama o kojima, kroz smijeh govore, ne smiju javno podijeliti, kako kažu, zbog supruga, no jednom će ih upakirati u knjigu.

Što su nam još dečki iz Hladnog piva otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene