a nije Petar

Što će reći Grašo? Danijela otkrila s kojim bi Hrvatom zaglavila na pustom otoku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je konkurencija bila žestoka Danijela Martinović odlučila samo za jednog.

Pjevačica Danijela Martinović zajedno s prijateljicom Ivanom sudjelovala je u zanimljivom izazovu IN magazina.Djevojke su u igri "S kim bi najradije" u 30 sekundi morale odabrati svog savršenog muškarca među poznatim Hrvatima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Ivana je birala muškarca za romantičnu večeru, dok je Danijela morala odabrati onog s kim bi se najradije zaglavila na pustom otoku. Iako je konkurencija bila žestoka, Danijela se ipak odlučila za jednog muškarca.

Pred njom su bili Goran Višnjić, Ivan Šarić, Stjepan Hauser, Slavko Sobin i Mislav Čavajda, a u izazovu je pobijedio Slavko Sobin. Danijela nije krila zadovoljstvo ishodom izazova, a pitanje je samo što će joj Grašo reći kad ovo vidi.

OVDJE pogledajte i selo Danijele Martinović.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. Više pogledajte u prilogu In magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene