SULUDI IZAZOV

PRISILJEN NA DRASTIČAN POTEZ ''Teško mi se naviknuti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Petko izvukao je kraći kraj.

U ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom" gostovao je Dražen Zečić. Natječući se protiv Dražena Zečića, u izazovu koliko poznajemo jedno drugoga, voditelj IN Magazina, Dalibor Petko izvukao je kraći kraj.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Petko je naime izgubio u izazovu te je morao obrijati bradu i brkove. Ostao je tako Petko bez svog prepoznatljivog imidža.  Priliku da ga brije dobila je pjevačica Ivana Kovač, uz profesionalnog brijača Marka Šimunovića, a u kreiranju novog Daliborovog imidža, uključila se i njegova kolegica Renata Končić Minea.

''Željeli smo u emisiji obrijati Dražena Zečića, a on je pristao pod uvjetom da se natječemo jedan protiv drugog. Želio je fair play no koji sam pristao. Ni u primisli mi nije bilo da bih mogao izgubiti, jer sam se dobro pripremio za emisiju. Ekipa In Magazina je sastavljala pitanja i niti jedan od nas nije znao što će nas pitati, a ja sam 'pao' na banalnim pitanjima, točnije presudila mi je pogrešna procjena broja cipele koji Zeko nosi', ispričao je Petko, koji bradu nije brijao pune dvije godine.

''Ovakav imidž imao sam prije desetak godina, dok sam još bio student. Teško mi se naviknuti na promjenu, a najviše se iznenadim ujutro kad se pogledam u ogledalo'', izjavio je Petko.

Kako je tekla Petkova drastična promjena izgleda pogledajte u videu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene