jako samouvjereno

Colonia uzvraća udarac Indiri: "Realni smo ljudi. Što bude, bit će"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije mjesec dana predstavili su novu pjevačicu, a grupa Colonia sada predstavlja i novu pjesmu pod nazivom "Que sera, sera!". Ovih dana članovi grupe Ivana i Boris snimaju i videospot.

Nova era Colonije počela je u velikom stilu, a Boris i Ivana poručuju –Que sera, sera! Popularni sastav predstavio je novu pjesmu s novom pjevačicom. „Što bude, bit će. Mi smo realni ljudi, to je realna pjesma, o životu, o ljubavi, o svemu. Jedna vrlo pozitivna pjesma“, govore Boris Đurđević i Ivana Lovrić.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić čestitke samo pristižu! Pjevačica grupe Colonia podijelila je sretnu vijest, ali najvažniji detalj ipak je odlučila sačuvati za sebe!

S novom pjesmom kreću u nove pobjede, a ona će zasigurno oduševiti sve dosadašnje, ali i buduće Colonijine obožavatelje. „Colonia je Colonia, to je taj đir, to je taj stil. Svi očekuju to. Sad smo im malo pustili neke druge stvari da malo misle što će sada biti. Ovo je veliko vokalno iznenađenje, a zapravo glazbeno i produkcijski u starom stilu“, ističe Đurđević.

Ivana i Boris spremni su obožavatelje rasplesati kao nikada dosad. A kad smo već kod plesa, priznaju kako im je to najveći problem. „Anegdota ima svaki dan, pogotovo što se tiče mog plesnog dijela jer nikad nisam plesala. Pjevala jesam, imala bend jesam, ali to mi je iskreno puno teži dio nego pjevanje. Ali, evo, trudim se, dajem sve od sebe, valjda će biti dobro“, kaže Ivana.

Dvadesetpetogodišnja Ivana članica je grupe tek mjesec dana, no priznaje kako joj se život već promijenio. "Ljudi su me počeli prepoznavati pa mi je to malo čudno. Ostalo je ostalo isto. Imam malo više posla oko pripreme koncerta. Imaš posla, nemaš život", zaključuje Ivana koju osim glazbe prate još i fakultetske obaveze.

„Uz ovo sve još pišem i diplomski rad. Tema je mjerenje 3G i 4G signala na području Šibenika“, ponosno ističe Ivana. No i to će pričekati jer 20. 7. Colonia će održati svoj prvi koncert u ovom izdanju, i to u Vinkovcima, zbog čega Ivana kaže da ima tremu.

„Lagala bih kad bi rekla da nemam. Pripreme su u tijeku i ne stignem puno razmišljati. Samo rad, rad i rad", govori. A nakon toga možda svrate i u Ivanine Miljevce. „Priprema se janjetina sad kad dođemo u Miljevce. Imamo svečani doček kad dođemo“, kaže Boris.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene