Čime se u stvari bave?

SKRIVENE PRIČE S DOMAĆE ESTRADE 'Pomirili smo se s time da moramo raditi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na spomen brojnih pjevača, glumaca i sportaša, prve asocijacije su nam pozornice, crveni tepisi i novinske naslovnice, no mnogi od njih za život zarađuju baveći se nekim potpuno drugim poslovima.

Na spomen frontmena Prljavog kazališta svima nam je prva asocijacija prepun Trg bana Jelačića i žestoki rock'n'roll. Malo tko zna kako je član legendarnog rock benda u stvari pravnik.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

'Ja sam u bend došao već kao apsolvent prava, godine su prolazile i nakon deset, petnaest godina sam shvatio da je previše besanih noći i previše truda uloženo da sad to ne bih završio do kraja', rekao je Mladen Bodalec

Mladen je 1998. diplomirao na Pravnom fakultetu te je nakon odrađenog pripravničkog staža položio pravosudni ispit.

Da se sudnice mogu kombinirati s glazbenom karijerom dokazuje i Aljoša Šerić iz grupe Pavel. On zajedno sa tatom i sestrom danju radi u odvjetničkom uredu dok su noći rezervirane za bend.

'Sve više i više glazba uzima vremena koji bi bio posvećen ovom dnevnom poslu, odvjetničkom. Meni je to dobro', kaže skromno Aljoša.

S obzirom da je Aljoša uz to što je frontmen benda ujedno i autor tekstova od glazbe bi vjerojatno otkriva i mogao živjeti.

'Sigurno ima glazbenika koji bi od toga mogli živjeti fino, ali mi još nismo dostigli taj nivo pa svaki član benda ima i svoj dnevni posao. Pomirili smo se s time da moramo raditi', dodala je Antonia Matković Šerić.

 

 

#colette #markam #markapounje #pavel My new 'Yves Klein colour' blue dress from MarkaM Pounje Collection.

A photo posted by Antonia Matkovic (@matkovicantonia) on

 

Hiphoperica Remi iz Elementala koja s diplomom iz španjolskog i engleskog jezika radila kao prevoditeljica.

Tko još ima skrivenu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene