Ibiza, spavaš li mirno?

Zabava na Zrću ne prestaje: Razuzdani Britanci postali zvijezde reality showa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska Ibiza kulisa je novog BBC-jevog realityja. Ovih je dana počelo emitiranje showa ''Hrvatska 2017-te: Britanci stižu'' koji se snimao na Zrću. Kako izgleda dan s razularenim Britancima? Provjerila je ekipa In magazina.

Ovih dana medije je preplavila vijest o BBC-jevom reality showu kojem je kulisa naša najpopularnija party destinacija. Producenti serije obećaju reality pun drame, alkohola i romanse, a mjesto radnje je, dakako, Zrće.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Naša najpopularnija party plaža nezaobilazna je destinacija na kartama mladih ljudi željnih dobre zabave. Show prati mlade, kako sami redatelji kažu, razularene Britance.

„Dolazimo iz Londona. Ovdje je predivno, puno zgodnih cura na jednom mjestu“, govori jedan engleski turist. A upravo su Britance posljednjih godina pratile i naše kamere, pa smo štošta saznali o njihovim party navikama, lifestyleu, ali i modnim trendovima.

„Primjerice kod Engleza smo prepoznali, i kod onih bijelih i kod onih crnih, dakle nose izrazito dugačke čarape dokoljenke, bijele, na natikače, dakle, prate Čehe u stopu“, kaže zabavljač Marko Petar Orešković.

I dok su oni Zrćem oduševljeni, ne može se reći da svi dijele njihovo mišljenje. „Mislim da je ovo Sodoma i Gomora“, požalio se jedan od redara sa Zrća. A on nije jedini.

Naime, lokalni se stanovnici već godinama bune zbog golotinje i razuzdanosti stranih posjetitelja. „Mislim da lokalci to sve preuveličavaju. Da zatvore Zrće sami bi sebi izbili kruh iz usta zapravo. Tako da mislim da cijela Novalja živi od Zrća i da nema Zrća ni u Novalji ne bi bilo novaca“, kaže jedan ugostitelj.

Osim razularenog ponašanja, trn u oku im je često i golotinja. Isklesani Britanci naprosto uživaju u pokazivanju svojih nabildanih tijela. A sve je lakše prihvatiti kad ovi gosti, dobro je poznato, nemilice troše.„Oni su sjajni gosti, imaju love, troše, opelješe sve bankomate. Prve i druge sezone falilo je novaca na bankomatima pa sad ovi naši bankari natrpaju dosta love“, kaže Hrvoje Šalković.

No, uzmemo li u obzir poneku kritiku od gostiju na koje se toliko bunimo, čini se da ponekad ni mi nismo baš idealni domaćini. Jedna Engleskinja požalila nam se na ružno i agresivno ponašanje koje je doživjela od domaćina. Međutim, toplo se nadamo da je riječ o rijetkim iznimkama i da nismo ostavili loš dojam.

Prošlih smo ih nekoliko sezona i mi pratili u stopu i moramo priznati da nismo imali neugodnih iskustava. Dapače, bili su simpatični i kooperativni, pa smo ih bez problema mogli nagovoriti na bilo što.

Jedva čekamo vidjeti kako će ovaj dokumentarac izgledati iz njihove perspektive. Naša su iskustva većinom pozitivna: oni se ludo zabavljaju, pritom pune naš turistički proračun i k tome nas još besplatno promoviraju diljem svijeta. Ibiza, spavaš li mirno?

Više pogledajte u prilogu IN magazina.IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene