mračna manekenska strana

DOMAĆE LJEPOTICE KONAČNO PRIZNALE Antea i Maja otkrile neke stvari iz prošlosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Je li ljepota prednost ili breme? Iako ćete u prvi trenutak pomisliti da vam ljepota ne može donijeti ništa loše, neke od poznatih ljepotica s tom se tvrdnjom – ne slažu.

Iako su modne piste zamijenile uredskim poslovima, bivše manekenke Maja i Antea rado su se odazvale angažmanu na gala večeri u Opatiji.

Pogledaj i ovo Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 3 Bilo je to 2005. godine! Podsjetnik na početke karijera uspješnih Hrvatica: Neke i danas viđamo, a neke su se povukle iz javnosti!

'Više nisam u ovim vodama, bavim se već tri godine svojom strukom, direktorica sam marketinga nogometnog kluba i na moje iznenađenje snašla sam se u nogometu, u potpunosti živim nogomet i jako sam zadovoljna', kaže Antea Kodžoman, bivša manekenka.

Obje se slažu da im možda i nedostaje šetnja modnim pistama, ali da je vrijeme da njima vladaju neke nove nade. Ljepota im je, kažu, katkad bila i teret.

'A ja tu imam neke različite teorije, ja mislim da koliko ti može pomoći, toliko ti može i odmoći. Pa ne mogu sad reći, u nekim stvarima mislim da mi je pomoglo, u nekim stvarima mislim da bi mi bilo bolje da nemam tu titulu, bilo bi mi možda lakše', objasnila je Maja Cvjetković, bivša manekenka.

 

 

#homesweethome #loveisintheair #positivevibes #croatia

A photo posted by Maja Cvjetkovic (@majacvjetkovic) on

 

'Svi su mislili, kad sam tražila posao, ja sam išla na razgovore, na natječaje, dvije godine nisam mogla naći posao pretpostavljam iz tog razloga što su mislili ˝a neka manekenkica, što će ona meni tu raditi˝, bez obzira na moju diplomu', dodala je Antea.

'Lijepi ljudi se, doduše, moraju dokazivati, baš zbog ovih predrasuda da su ljepota i pamet obrnuto proporcionalni. Ali je, ljepota otvara mnoga vrata', izjavila je Ivana Delač Đolo, bivša misica.

 

 

#photo# @danijel_galic1 #dress# @ivan_alduk #hair# @studiomarcela

A photo posted by Ivana Delač Đolo (@ivana.delac) on

 

Da je ljepota u oku promatrača, potvrdila nam je i Danijela na primjeru svoje barabe iz sada već svima poznatog spota.

'Dakle, Matija koji glumi u mom spotu, ja se ne sjećam kada me je toliko žena pitala pitalo za nekoga muškarca. Dakle, džaba six packsi i to, i to je poanta, to je taj faktor x', kaže Danijela Martinović.

 

 

Rujan, dobrodošao nam! Budi lijep kao kolovoz #september #last #days #of #summer

A photo posted by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

 

A što su po pitanju ljepote otkrila još neka domaća lica, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene