Pustio nas u vikendicu

Bol nikad ne prestaje... Ante Vrban progovorio o pokojnom bratu: "I dalje mu čujem glas u glavi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zavirili smo u vikendicu našeg svjetski poznatog arhitekta, koja je proglašena najljepšom europskom rezidencijom. Osim o arhitekturi, s tajnovitim smo Antom pretresli i privatne stvari.

Za njegove usluge postoji višegodišnja lista čekanja, njegov radni dan traje gotovo 24 sata pa kad vas Ante Vrban ubaci u gusti raspored, prilika je to koja se ne propušta. Pogotovo kad vas pozove u svoj skriveni kutak. Zavirili smo u vikendicu našeg svjetski poznatog arhitekta, koja je proglašena najljepšom europskom rezidencijom. Osim o arhitekturi, s tajnovitim smo Antom pretresli i privatne stvari. Doznali smo i tko bi ga mogao skinuti s liste najpoželjnijih neženja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Ova kuća za mene je mir sloboda i djetinjstvo, tu sam zapravo odrastao, svako ljeto kad bi završila škola bi nas mama odvela kod mame i dide i obiteljski imamo kuću 300 metara odavde i tu sam se prvi put poljubio, zapalio cigaretu, prvi put potukao, mjesto gdje sam odrastao ljeti", prisjeća se Vrban. Gotovo deset godina trajala je potraga za malim mjestom u raju.

"Zapravo sam obećao teti od koje sam kupio da neću srušiti niti jedno stablo, niti ove oleandre s desne strane kuće jer je iz djetinjstva bila emotivno vezana", komentira svoju oazu. Upravo je za ovu kuću nagrađen dvjema prestižnim internacionalnim nagradama struke. Kameleon kuća proglašena je najboljom samostalnom rezidencijom u Europi. Svako djelo koje napravi, svaku nagradu koju osvoji, posvećuje preminulom bratu Tomi, od kojeg smo se oprostili prije 7 godina. Kaže kako vrijeme ne liječi rane.

"Ljudi misle da imaju problem jer pada kiša, jer je mokro, a ja nažalost znam što je pravi problem... Nisam ljut ni na koga, ni na sebe, ni na Boga, zapravo sam sretan jer mu i dalje čujem glas u glavi, i dalje ga se sjećam kao da je tu i nekako dan za dan vrijeme ne liječi nego čovjek nauči s tim živjeti. Ovo je stanje s kojim živiš i pretvaraš u pozitivno njemu u čast", zaključuje Vrban.

Kada mu je brat preminuo, kupio je psa Zeusa, za kojeg kaže da mu je spasio život. Nije usamljen ni sam danas, ljubavi mu ne manjka, radi što voli i živi podalje od znatiželjnog oka javnosti. Mnoge bi ga dame, ipak, skinule s liste najpoželjnijeg neženje. "Svakako ne bih htio da ta osoba živi moj život, htio bih da ima svoj sadržaj, da smo partneri, da živimo zajedno i stvaramo zajedno, a ne da me čeka, jer moj posao i život je takav ako nema svoj sadržaj, stalno bi me čekala, a to ne bi htio. Htio bih da bude sretna i da kad se vidimo da je to dovoljno", otkriva Vrban. Jednog dana bi, kaže, htio imati više djece.

Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene