35 godina mlađi

UDAJE SE SNJEŽANA MEHUN? 'Sad mi je neugodno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I to nije sve! Snježana Mehun navodno se ponovno udaje. Evo što je otkrila na tu temu!

Što je zajedničko manekenkama i nogometašima? I jedne i druge prati predrasuda da su neznalice. Zašto je tomu tako, odlučili smo provjeriti na predstavljanju novih dresova NK Lokomotive, gdje su se nogometaši našli u ulozi manekena. Doznali smo i zašto žene 'stvarno' prate nogomet, a Ankica Dobrić i Snježana Mehun su nam povjerile pikanterije iz svojih ljubavnih života. Koja se navodno udaje, a kojoj se udvara čak 35 godina mlađi muškarac.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun (Foto: Dnevnik.hr) Koja je cijena? Hoće li još koji estradnjak ući u politiku? ''Kažu da smo svi potkupljivi, ovisno o cijeni''

'Sada mi se udvara jedan od 21 godinu, to je ipak malo bezveze. Slika se i šalje slike svog lijepog tijela, ali ima savršene mišiće, zapravo je opsjednut sobom, klinac je', otkrila je tako Ankica Dobrić.

A, čini se kako je Snježana našla nekoga jer šuška se i o novoj udaji.

'Sad si me zatekla, sad mi je neugodno, Dino ne zna i sad sluša što će mama reći. Moram paziti... Kandidat postoji, više kandidata postoji', otkrila je Snježana. A što su nam otkrili zgodni nogometaši, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene