Godine su samo broj

STARIJE DAME I MLAĐI FRAJERI Koja to Hrvatica ljubi 39 godina mlađeg?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput, Severina, Jelena Rozga, Jelena Radan... Sve imaju mlađe partnere. No, samo je jedna rekorderka.

Sve je više poznatih dama koje su se našle u zagrljaju mlađih muškaraca. Kažu, godine im nisu važne. Mi im vjerujemo jer su neke razlike uistinu impresivne. Koje starije žene ljube mlađe muškarce, zašto je mlađe slađe i koja dama drži rekord kada je u pitanju razlika u godinama, istražila je ekipa IN magazina.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga - 3 "Ja sam stvarno prošla pakao" Evo što Jelena Rozga misli o odlasku Andreje Šušnjare iz Magazina, u jednu stvar je sigurna što će se dogoditi: "Ja to najbolje znam!"

Iako je uvijek imala nešto starije muškarce, Maja je posljednja u nizu koja se pridružila mlađoj reprezentaciji. Odabranik, asistent Marko Matić, godina berbe 1988., razlika u godinama 9.

Razlika postoji i između Petra Graše i Danijele Martinović. Danijela Grašu voli dugi niz godina i pravi su pokazatelj da godine nisu važne jer su jedan od najdugovječnijih parova estrade. A za pravu ljubav očito nisu potrebni ni papiri jer sudbonosno da još nisu izrekli.

I Severina je sudbonosno 'da' izrekla mlađem muškarcu. Između nje i Igora Kojića je 15 godina razlike, no oni su sve sretniji. Ljubav je s mlađim pronašla i Jelena Rozga. Naime, Hauser je devet godina mlađi od nje. Da im to ne smeta, govori i činjenica da su zajedno ovih dana kupili i stan.

Mlađeg ljubi i Jelena Radan, no apsolutna rekorderka je Ankica Dobrić. Ona ljubi čak 39 godina mlađeg muškarca.

Potpunu listu pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene