Svaka čast!

UDALA SE NAKON 4 DANA VEZE Hrvatska diva uskoro slavi 30 godina braka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaista imaju impresivnu ljubavnu priču.

Ona je vjerojatno jedina hrvatska glumica, ako ne i šire, koja se udala nakon 4 dana veze. Sljedeći mjesec Anja Šovagović i Dragan Despot proslavit će punih 30 godina ljubavi.

Pogledaj i ovo Anja Šovagović poseban razlog za izlazak Naša glumačka diva oduševila je mladenačkim izgledom i outfitom, ali pažnju je ipak ukrala njena predivna kći!

Njen otac Fabijan Šovagović bio je doajen hrvatskog glumišta, a majka profesorica hrvatskog jezika. Mlađi brat Filip također je cijenjeni filmski glumac i redatelj. 'Bila sam buntovna na van, a on je bio buntovan na unutra. On je puno tvrdoglaviji od mene, premda to tako ne izgleda', priča Anja. Glumica priprema i knjigu u kojem će objediniti očevim privatnim zapisima i esejima. 'Bio je generalskog temperamenta, imali smo je u jako maloj količini', dodala je.

Anja je u sretnom braku s Draganom Despotom već 30 godina braka. 'U listopadu će biti 30. godišnjica braka. Koja je tajna? Pa ne znam, mislim da nema tu tajne. Mislim da je tajna u tome da se volimo. Da se ne volimo, ne bismo bili zajedno', zaključila je legendarna glumica.

Što su još otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene