I nisu jedini

ONI SU LJUBAVI DALI DRUGU PRILIKU Ivan i Milica prekinuli pa se pomirili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubav je čudna, ali jako zabavna stvar. Nekad ne upali otprve, no to nije razlog da se ne pokuša ponovno.

Brojne zvijezde ljubavi su odlučile pružiti drugu šansu. Neki su nakon toga pronašli sreću, ali kod nekih je sreća, nažalost, bila kratkog vijeka.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Nataša Barolin Belić, psihoterapeutkinja i bračna savjetnica kaže kako podgrijani krumpir nije dobar, dok je podgrijana sarma još bolja. Samo je pitanje bi li određena veza prije bila krumpir ili sarma. Da ovo pitate Anicu i Roberta Kovača, odgovor bi zasigurno bio da se radi o podgrijanoj sarmi. Kovači su se prvi put zaljubili kad je njoj bilo 18, a njemu 20 godina. Veza je potrajala tek nekoliko mjeseci. Anica se uskoro okitila titulom prve pratilje Miss svijeta, a Robert je u međuvremenu upoznao prvu suprugu. Ponovno su se sreli 2000. i sretnom paru sada se bliži 20. godišnjica braka.

Sličnu priču imaju i dizajnerica Anamarija Asanović i Marin Siriščević, među kojima je ljubav planula još u srednjoj školi. Nakon toga putevi su im se razišli, da bi se ponovno sreli. Prošle godine postali su roditelji kćerkice Zorke.

Nakon prekida u srpnju 2014. ljubavi su drugu šansu dali i Milica Mihajlović i Ivan Todorić. Par je otad nerazdvojan, a Milica je u međuvremenu ušla i u poslovni pothvat kojim, među ostalim, promovira domaći modni dizajn. Sreću su nakon pomirenja pronašli i glumac i producent Leon Lučev te dubrovačka kiparica Ivana Jelavić. Par se nakon deset godina braka razveo 2011. Pet godina kasnije snimljeni su u šetnji, držeći se za ruke. Poznaju se od djetinjstva, a u braku su dobili troje djece.

"Ja čujem od mojih klijentica ili klijenata koji možda i ne bi više dali šansu tom odnosu da nema djece. Ali, onda kažu kako zbog djece i zbog toga što žele da oba roditelja žive s njima, daju još jednu šansu, potrude se, i ispadne dobro", rekla je Nataša Barolin Belić. I mnoge strane zvijezde dale su ljubavi drugu šansu, među njima čak i omiljeni princ William i Kate Middleton. Kome mirenje ipak nije uspjelo, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene