Njoj se ne žuri

'Ništa još udaja, ništa djeca. Imam još fore, imam vremena'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Šušnjara provodi radno ljeto u grupi Magazin. Otkrila nam je ovih dana kako provodi ljetne noći.

Karlovac je ovog vikenda plesao u ritmovima grupe Magazin. Energična i uvijek dobro raspoloženaAndrea Šušnjara prije nastupa nam je otkrila kako provodi ljetne noći, tko je ispituje 'kad se misli udati' te hoće li uskoro promijeniti boju kose.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

'Ima dana za sve, ima dana da se odmorimo, da radimo da guštamo i to je to. Ima i noći da se dobro provedemo, da dođete na koncerte grupe Magazin, da zajedno pjevamo', rekla je simpatična Andrea. U provodu je Andrea provela ljetne noći jer i ako ne nastupa, prava je noćna ptica.

'Ja nikad ne spavam po noći, jednostavno ne mogu nikako zaspat jer mi se okrenuo taj bioritam tako da ja zaspem ujutro oko 6-7 onda prespavam ujutro cijelu jednu smjenu pa kad se probudim oko dva tri. imam 100 propuštenih poziva, ajme kako možeš toliko spavat, a ja stvarno jako malo spavam', dodala je.

Živi tako Andrea pravim djevojačim životom. A obitelj i prijatelji najčešće joj postavljaju jedno pitanje - Kad ćeš se udati? 'Ništa još udaja, ništa djeca. Imam još fore, imam vremena. Ja nikad neću bit žena svojih godina, ja imam 29, a osjećam se kao da imam 20', priča Šušnjara. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene