NAJDRAŽI MUŠKARAC

ŠUŠNJARA PRIZNALA Favorit mi je Mario Mandžukić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naše zvijezde zaljubljene su u nogomet i zbilja su strastveni navijači.

Nogometna euforija ne prestaje i sve se vrti oko najvažnije sporedne stvari na svijetu. Provjerili smo koliko su naše zvijezde zaljubljene u nogomet, ali i koliko vješto barataju s loptom.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović i Dalibor Petko "Čim sam ga poslušao i vidio..." Pogledajte kako Grdović pleše na Rim Tim Tagi Dim, a evo i što misli o cajkama: "Zaraza koja je došla preko noći"

Poznata splitska pjevačica Danijela Martinović priznala je kako je strastvenin navijač. 'Onda sam nervozna, onda vrištim, vičem. Ja sam onda podvojena, neka druga Danijela', priča kroz smijeh lijepa pjevačica.

Jedan od najtraženijih domaćih izvođača Ivan Zak otkrio je kako isto voli bodriti naše Vatrene. 'Kad su neke bitnije utakmice onda se s prijateljima uključim u navijanje. Okitimo se rekvizitima i budemo baš u stilu'.

Strastvena navijačica je mlada Lidija Bačić. Zakova kolegica poznata je po svojim fotografijama na Instagram profilu kada je u pitanju moralna podrška našim nogometašima. 'Strašno se živciram.Mislim da je to u krvi nas Dalmatinaca. Ja odmah puknem. Nije pogodio! Šta nisi pogodio?! Kako je fulao!'priča Lidija.

Koliko golova ćemo dati, odnosno koliko daleko će Hrvatska dogurati, prognozirali su naše zvijezde.

Mladen Grdović je tako otkrio kako bi htio da Hrvatska bude među prva tri kao nekada. Pobjedi do kraja nada se i pjevačica Andrea Šušnjara kojoj je favorit Mario Mandžukić. 'Do finala, tako da i ja mogu pogledati i to u svom kvartu'.

Nešto nepreciznije prognoze dala je Lana Jurčević. Pjevačica je rekal kako je zapravo loša u takvim nogometnim prognozama. 'Ja sam ti u tim procjenama loša. Možda ako kažem nigdje, baš će biti suprotno i doći ćemo onako jako daleko'. Lana , iz tvojih usta u Božje uši. Nadajmo se najboljemu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene