Tračevi, istine...

Anđa Marić radila u bordelu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđa Marić gostovala je u 'Paprenim kuglicama' i otkrila brojne detalje o sebi.

U 'Paprenim kuglicama' ovog tjedna gostovala je Anđa Marić. Karizmatična spisateljica dala je odgovore na prilično teška pitanja. 'Stvarno mislim da nije potrebno pokazivati svoje intimne dijelove i pjevati, jer onda vam se dosta pažnja odvlači', komentirala je Marić o pjevačicama koje danas nastupaju u donjem rublju.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Imala je i poruku za sve majke koje se trenutno na sudu bore za skrbništvo nad svojom djecom. 'Samo se usredotočite na sebe i svoje dijete. Ovo sve ostalo su gluposti, to će proći. U prijateljskim odnosima sam sa svojim bivšim suprugom jer je naš sin uplovio u najveći pubertet koji nismo mogli zamisli. Zaista moramo stajati zajedno i biti ujedinjeni', otkrila je Anđa o tome kakva je danas situacija između bivšeg supruga i nje.

Najzanimljiviji dio intervjua svakako je bio onaj u kojem govori koji je najveći trač koji je ikad o sebi čula. 'To sam još čula kao vrlo mlada, da radim na recepciji jednog bordela', kazala je Anđa. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene