Zajedno kod Petka

"Dujmiću, ja bi ovo ženio": Kalember ispričao kako je upoznao Anu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Rucner i Vlado Kalember primjer su sjajnih bivših supružnika, čiji odnos nije narušio ni ljubavni krah.

U ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom" Dalibor Petko i Mia Kovačić ugostili su glazbenicu Anu Rucner, koja ovih dana slavi 15 godina umjetničkog rada. Budući da je njen bivši suprug Vlado Kalember možda i najbolje poznaje, pridružio se ekipi u studiju kako bi i sam otkrio koju riječ o njoj.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Ja nju kad sam upoznao, vrlo brzo sam joj rekao da će uspjeti i sa mnom i bez mene i bez bilo koga drugoga", rekao je Kalember. "Upoznali smo se u Splitu, svirali smo kao Četiri asa, a tamo je i Ana svirala. Bio je neki party poslije toga, nakon toga je tamo bio švedski stol, svi smo se gladni bacili, a netko je sa strane krasno svirao violončelo", priča Kalember. Dodao je da je Rajku Dujmiću odmah rekao da bi je oženio. I dalje je povijest. Zajedno su dobili sina, a snimili i duet. Iako je njihov brak završio, ostali su u sjajnim odnosima. Ubrzo su u izazovu otkrili i tko koga bolje poznaje. Kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Hvala Ančice !

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene