I nije jedina

Dalmatinski Božić: ''Odem kupiti drugima, a onda sebi kupim vreću poklona''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica otkriva kako provodi blagdane i kako na njih reagira njen sin. Thompson odlazi u rodne Čavoglave, a Nives Ivanković ne može odoljeti finoj hrani svoje majke.

Božićno vrijeme mnogima je najljepše doba godine. Unatoč niskim temperaturama, snijegu i vjetru, tih nam je dana najtoplije oko srca. Što im znači Božić i kako ga slave, poznati su otkrili samo za naše kamere!

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Ja obožavam Božić, sve je veselo, svi su nabrijani, svi bi jeli kolače, svi bi kuhali - pekli, tako da je i kod nas doma. Ja sam napokon kupila pomoćne stvari za pečenje kolača i muffina tako da iskušavam svašta ovaj tjedan, bit će svega", rekla je Žanamari. "Vrijeme baš Božića i božićnih blagdana sam u krugu obitelji i naravno doma uz dobre fritule, uz mamin bakalar, i uz dobro svoje društvo koje ne viđam tokom godine", dodala je Nives Ivanković.

Ana Gruica blagdane provodi živahno jer obilazi obitelji. "Kod mene je prvenstveno, živahno, jer ja kao Djed Božićnjak, dok ja obiđem sve svoje obitelji koje imam obići za Božić, u mene je ludo haha. Ali onako skladno - obilje ljubavi, hrane, pjesme, ali stvarno bude jako, jako lijepo", zaključila je Gruica. Marko Perković Thompson ode do svojih Čavoglava s prijateljima, kumovima. "Obiteljsko - prijateljska atmosfera, koja vlada u tim danima i to se svede više na neko dobro prijateljsko durženje povodom Božića i Nove godine".

U vremenu od četiri nedjelje priprema za najveseliji blagdan, ništa se ne prepušta slučaju. Pa ni kad su darovi u pitanju. "Kad idem ciljano kupiti prijateljima, mami poklon, onda naravno da kupim i sebi punu vreću poklona jer ajme šta je ovo dobro mogla bi to sebi kupiti. Tako da na kraju kupim i za sebe i za druge - to me ispunjava, a volim isto tako dobiti neku sitnicu, nije mi bitno šta i kako, bitno da me se netko sjetio", otkrila je Andrea Šušnjara. Thompson obavezno kupuje djeci i prijateljima. "To je lijepo, dakle darivanje, Božić, jedno druženje, to sve skupa kad se zbroji, to je taj ugođaj koji svatko želi osjetiti, pa tako i ja", dodao je Perković.

Božićnom ugođaju naviše se vesele djeca, a tomu svjedoče i poznate mame. "Još je mali, ali shvaća da je nešto svečano i da je nešto uzvišeno i te kuglice, lampice, sve to skupa njega oduševljava. S vremenom će shvatiti šta je Božić", otkriva Gruica i dodaje da je njen sin premali da bi vjerovao u išta osim mamu. Kćerkica Žanamari Perčić, pak, obožava kuglice na boru pa ih gleda i ljubi!

Neizostavna je i obiteljska trpeza pa domaćice tih dana imaju pune ruke posla. "Sve me strah pričati, jer kao i u svih Hrvata, mi to sve preobilato i preobilno i onda 26. molimo Boga da nam pomogne", kroz smijeh je zaključila Gruica. Što su nam još otkrile poznate Hrvatice, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene