totalno se promijenio

Nakon što je mir pronašao u crkvi, Alan postaje otac: ''Za mnoge ću biti čudak''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alan Hržica ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Naime, slavni pjevač postaje tata.

Alan Hržica ima mnogo razloga za slavlje. Sedam godina nakon što je okrenuo životnu stranicu i posvetio se vjeri, svjetlo dana ugledao je njegov prvi album duhovne glazbe. No posebno je uzbuđen zbog vijesti koju je podijelio samo s ekipom IN Magazina. Sa suprugom Rikardom u veselom je iščekivanju svojeg prvog djeteta.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Koliko se drastično život može promijeniti u samo nekoliko godina, najbolje zna Alan koji je svoj mir i sreću pronašao u duhovnosti. Taj je put ispričao kroz 14 pjesama svojeg prvog albuma duhovne glazbe. "Tesko je to objasniti, za mnoge ću biti čudak, ali totalno sam se promijenio. Posvetio sam život molitvi i duhovnoj zajednici, onima koji su u potrebi. Moja glazba našla je svoje mjesto", rekao je Alan Hržica.

U toj je zajednici pronašao i suprugu Rikardu, a mladi bračni par očekuje prinovu. "Prinova je na putu i veoma smo sretni", dodaje. Kaže, sad je napokon sve na svojem mjestu i nema te ponude koja bi ga vratila na staro. U istoj je zajednici mir pronašao i Marin Ivanović, poznatiji kao Stoka, koji je upravo dovršio svoj novi album. Uskoro počinje raditi na novim pjesmama s Neredom, a za veljaču priprema kazališnu monodramu o svojem putu iz tame u svjetlo. "Da im je netko prije deset godina rekao da ćemo se družiti upravo u crkvi, vjerojatno bi se nasmijao, ali život je prepun iznenađenja", rekao je Marin Ivanović Stoka.

Od mikrofona će se jedno vrijeme odmarati Ivana Marić jer za dva mjeseca stiže obiteljsko pojačanje, a mama je spremna za sve izazove. "Iskustvo čini svoje, spremna sam. Ali ime još nisamo odabrali", rekla je Ivana. Sve više ljudi okreće se duhovnom jer u materijalnom životu više ne pronalaze zadovoljstvo. Sudeći prema sreći ovih sugovornika, čini se kako su u vjeri itekako pronašli svoj dugoočekivani mir.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene