Nestao 90-ih

Alan Hržica: 'Nikad nisam bio ovisnik!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alan Hržica žario je i palio tijekom 90-ih godina. Naglo se povukao sa glazbene scene, i nakon poročnog života pronašao Boga.

Pjevač Alan Hržica progovorio je ekskluzivno za IN magazin o razlozima svog povlačenja sa glazbene scene. Demantirao je da se liječio od ovisnosti te otkrio da se borio sa depresijom koja ga je doevla do obraćenja. Nekad je Hržica živio estradnim životom, dok danas svjedoči vjeru.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

'Ja nikad nisam bio ovisnik, nikad nisam imao problema sa drogama i alkoholom, nikad se nisam lječio, nikad nisam krizirao, nikad se nisam skidao', počinje Hržica svoju priču. U vrijeme svoje najveće slave, pjevač je mijenjao djevojke i skupe automobile, sve dok ga isprazan život nije doveo do depresije. Okrenuo se, kaže, Bogu, čija ga je ljubav ozdravila.

Danas vodi jedan sasvim drugačiji život. Potpuno je posvećen vjeri, putuje, svjedoči i vodi molitvenu zajednicu. No vratio se glazbi. U travnju planira i prvi veliki solistički koncert. Spreman je i na brak, djecu i obitelj. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene