Pobjegli konji

OPET SVAĐA NA FARMI 'Ovo je lud, zbunjen, normalan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su konje zavezali u štalu, izbila je svađa između Darka, Kristijana i Daniele.

Čini se kako farmeri s Nove farme nemaju sreće sa životinjama. Prošloga tjedna pobjegle su im ovce te su zbog toga ostali bez zelenog certifikata, a sada su im pobjegli i konji.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

U potragu za konjima dali su se Darko, Kristijan i Gazdarica Daniela te nakon nekog izvjesnog vremena uspjeli su ih dovući u štalu. „Konji su uplašeni. Samo se trebaju sad smiriti i čekati jutro“, kazao je Darko koji se najviše uznemirio zbog njihovog nestanka, dok Kristijan nije dizao paniku. „Domi je donio šećera, ali konji neće šećer pa sam ja malo jeo da se zasladim!“, iskoristio je priliku Kristijan.

Nakon što su konje zavezali u štalu, izbila je svađa između Darka, Kristijana i Daniele. Naime, Darko je napao Kristijana jer mu je, sudeći po njegovoj izjavi, preoteo zasluge hvatanja konja. „E konjići moji, ništa bez Kikija, neka cijela Hrvatska zna da sam ja to napravio! To si rekao!“ urlao je Darko na Kristijana koji je zanijekao Darkove optužbe i napustio sobu. Gazdarica Danijela pokušala ga je smiriti, no na kraju je odustala i poručila mu: „Ne budi histeran, ti si histeriš!“, a Darko je samo zaključio: Darko: „Ovo je lud, zbunjen, normalan!“

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene