Nova svađa uskoro?

FARMERIMA TANKA KASA Tomislav ih mulja? Tražili da broji dukate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tomislav na Sajmu nije štedio.

Iako Mentor Joža nije bio u potpunosti zadovoljan na izvršene zadatake koje im je zadao te im je uputio par prigovora, farmeri su ipak u svom sandučiću pronašli zeleni certifikat. Gazda Tomislav na Sajam je vodio Gordana koji se netom prije posvađao s Kristijanom koji je također želio ići. „Želio sam povesti Gordana jer je on bio samo jedanput, a Kiki je bio dva puta!“ objasnio je Tomislav svoju odluku.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Usprkos tome što su imali zeleni certifikat, na Sajmu nisu uspjeli puno zaraditi, svega 95 dukata. Kako su ovoga tjedna ostali bez 25 dukata zbog kazne, farmerska kasa postala je poprilično tanašna. To je izazvalo određenje sumnje farmera koji su tražili od Tomislava da pred svima izbroji dukate i objasni po koliko je dukata što prodao te koliko je na što potrošio.

Međutim, Tomislav je ipak uspio preveslati farmere ne rekavši im da nije kupio dvije, već tri vrećice duhana kao i čokoladu za svoju voljenu Barbaru. „Tome nije spomenuo da je kupio tri škartoca duhana, nego je rekao da je kupio dva i rekao je da ja tako kažem da je bilo dva.“ kazao je Gordan i dodao: „ Znači, lagao sam za Tomislava da ne bi bila frka. Nekad moraš i lagati da ugodiš ljudima, ali meni to nije u redu prema farmerima koji su stvarno zaslužili duhana.“

Tomislav je farmerima objasnio kako je prodaja na Sajmu išla jako teško, a sir, maslac i kobasice, u koje je, kaže, uloženo jako puno truda, nije želio prodati po niskoj cijeni. „Bolje da mi to pojedemo. Treba cijeniti trud!“ zaključio je Tomislav. Goran se tu nije složio s njim. „Ne znam u čemu je bio problem. Sir i kobasice su mogli prodat za 30 dukata, bilo je neko gonjenje inata.“ kazao je tvrdeći da Tomislav sam sebi kopa jamu.

Narudžba za ovaj Sajam odnosila se na metle, a glavnu riječ u izradi vodio je Damir, koji je bio razočaran spoznajom da je od njegove četiri metle prodana samo jedna. „Moram priznati da nisam zadovoljan s dukatima koje smo zaradili na Sajmu. Mislim da će Gazdi sljedeći tjedan biti jako teško.“ zaključio je.

Tomislav na Sajmu nije štedio: „Kako ja kažem, jednom se živi!“ istaknuo je Tomislav svoj moto, a hoće li to koštati zajednicu idućeg tjedna, ostaje nam za vidjeti. Iako su se kasnije zabavili, Gordan je Gazdi Tomislavu još nešto zamjerio, što je Tomislav vodio glavnu riječ, a Gordan je samo plaćao: „Ja bih volio da smo se malo šalili i smijali na štandovima s ljudima. Pa zamjeram mu, smeta mi to jer ispada da mene nema na ovom Sajmu.“ priznao je Gordan.

Farmere je posjetila aromaterapeutkinja koja ih je naučila kako se rade kozmetički preparati poput prirodnih krema, šampona. Za sljedeći Sajam zadatak im je napraviti pet kutijica melema, pet kutijica nevenove masti i pet bočica šampona. „Mislim da je ovo najbolja zanatlija koju smo do sada imali.“, bio je oduševljen Kristijan, a Barbara je komentirala: „Mislila sam da je puno kompliciranije i toliko me oduševilo tako da ću se truditi i dalje koristiti prirodnu kozmetiku.“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene