Svi vole jesti

ZAVLADALA GLAD NA FARMI Ante digao pobunu: "Ankičina organizacija je nula!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ankicu su farmeri optužili da je neorganizirana.

Iako nitko od farmera ne želi kuhati, pa uporno stavljaju Ankicu u kuhinju unatoč tome što je u nekoliko navrata izjavila kako se želi baviti poslovima izvan kuće, farmeri su jako kritični kada je riječ o njezinom kuhanju. "Svi vole jesti, to je činjenica, ja volim jesti polako, volim uživati u hrani", komentirao je Goran koji slovi za najveću izjelicu na farmi, a priznaje kako mu najviše nedostaje francuska salata. Gordan je također priznao da mu smeta to što ga svi optužuju da najviše jede. "Goran i Ante tamani, Kiki tamani, a svi preko moji leđa idu kao Gordan najviše jede. Ima ovdje Gordana koliko hoćeš!", zaključio je.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Na Farmi nikad nije bilo zanimljivije. Prati Farmere 0-24 na OYO već sada!

Često puta, farmeri su znali kritizirati Ankicu da je prepekla hranu, međutim priznaju, dobro kuha, ali je neorganizirana. "Trenutna Ankičina organizacija je na nuli jer ne zna se kad je doručak, kad je ručak, kad je večera. Nekad jedemo tri obroka, nekad dva, nekad samo jedan tako da mislim da bi žena trebalo malo poraditi na tome", kazao je Ante i dodao kako bi on ručak spremio za pola sata.

Uključi se na OYO već sada i provjeri kakvo je stanje na Farmi!

Kristijan pak smatra da Ankica dobro kuha, ali i njega smeta isto što i Antu. "Jedemo oko 9 sati otprilike i ručamo oko 5,6. Mislim, fali mi ručak oko 12 sati i mislim ono, ako jedeš griz ujutro, do 5 trebaš izdržati jer moraš raditi fizičke poslove", rekao je Kristijan i zaključio: "Svi smo već gladni, ali uvijek si stavimo nešto u kljun, jer od čekanja bi umrli od gladi. Pomirili smo se s tim da moramo čekati".

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene