TKO JE POVODLJIV?

OGOVARANJE FARMERA Goran želi kazniti farmere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da na Farmi opet postaje napeto.

Dok su farmeri obavljali svoje farmerske zadatke, Goran, Josipa i Ante sjeli su predahnuti te su to vrijeme iskoristili za ogovaranje pojedinih farmera, ali i za smišljanje novih planova. Josipa se osvrnula najprije na Gordana tvrdeći kako je on njoj od svih – „najrealniji lik“. Međutim, Goran se nije složio s njom. „Ma joj pusti, i on je povodljiv.“ kazao joj je, a Ante je zaključio: „Ja ne želim njega puno komentirati i kritizirati jer ga vanka obožavaju.“

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Za par dana doći će i odlazak na Sajam, a koga će Barbara odabrati kao svog pratitelja, ostaje nam za vidjeti. No, čini se kako će se Goran potruditi da to bude upravo on. „Sad ću reći Barbari: nikad te nisam ništa molio, ali sad te molim, vozi me na Sajam i neću kupit duhan. Kupit ću jedan i reći da ga nisam kupio i podijelit ga onima koji su zaslužili“ otkrio je svoj plan Josipi i Anti, na kojeg ovo dvoje farmera nije imalo nikakva prigovora.

U nastavku razgovora Josipa je došla na ideju da ukoliko na farmi ostane još mjesec dana, sama sebi izgradit će spomenik, a Goran je već tu ideju detaljno razradio: „Ja ako pobijedim slučajno, u zlatu ću prirodne veličine svoj kip ispred kuće stavit. Sam sebi ću dignuti spomenik!“ objasnio im je Goran.

Kako su farmeri proveli dan te kako funkcionira nova zlatna zajednica doznajte u večerašnjoj emisiji Farme!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene